Uzzini, kāda saistība ar Varakļāniem ir aktierim Bobam Sagetam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Featureflash Photo Agency/ Shutterstock

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" žurnāliste Dženifera Mendelsona atklāja interesantus faktus par to, ka aktieris Bobs Sagets ir saistīts ar mūsu pašu Varakļāniem.

Žurnāliste publiskoja informāciju, kurā lasāms, ka slavenā ASV seriāla "Pilna māja" zvaigznes Sageta dzimtas saknes meklējamas Latvijā. 

Sageta vectēvs ar uzvārdu Žoguts dzimis 1891. gadā Varakļānos un 1913. gadā ieradās ASV, lai sāktu jaunu dzīvi. Lēšams, ka viņš dzimis posmā no 26. jūnija līdz 8. jūlijam, bet, kā daudzi imigranti, viņš patriotiski sacīja, ka ir dzimis 4. jūlijā - ASV neatkarības dienā.

Informāciju pamanīja arī kāds Latvijas soctīklu lietotājs, kurš rakstīja: "Internetā uzgāju informāciju, ka viņa vectēvs, pēc izcelsmes ebrejs, bija dzimis Varakļānos, Latvijā, un 1913. gadā ieradās ASV ar 19 dolāriem kabatā."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Bobs Sagets devās mūžībā šā gada 9. janvārī 65 gadu vecumā. 

Tika konstatēts, ka Bobs mira no galvas traumas - asiņošanas smadzenēs. Izmeklēšanā secināts, ka viņš netīšām sasitis pakausi un, neko sliktu nedomādams, devies gulēt. Nekādas narkotikas vai alkohols nebija iesaistīts, teikts paziņojumā.

Aktieris tika atrasts miris viesnīcas "Ritz-Carlton" numuriņā Orlando. Detektīvi neatrada vardarbības vai narkotiku lietošanas pazīmes.

Sagets no 1987. līdz 1995. gadam seriālā "Pilna māja" atveidoja televīzijas ziņu vadītāju Teneru, kurš pēc sievas nāves audzināja trīs meitas, 2016.-2020. gadā viņš atgriezās šajā lomā seriāla turpinājumā "Fuller House".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu