Grieķijas superzvaigzni Adetokunbo nesatraucot "Bucks" vājie rezultāti pārbaudes spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jannis Adetokunbo
Jannis Adetokunbo Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Jannis Adetokunbo no Milvoki "Bucks" nesatraucas par sliktajiem komandas rezultātiem pārbaudes mačos, tomēr vēlas redzēt lielāku saspēlētību.

NBA pirmssezonas pārbaudes spēlēs "Bucks" bijusi sliktākā komanda līdzās Šarlotas "Hornets", piedzīvojot zaudējumus visās piecās spēlēs.

"Tas mani nesatrauc," par zaudējumiem pārbaudes mačos trešdien pēc kārtējās neveiksmes teica Adetokunbo. "Kas mani uztrauc, tad tā ir saspēlētība, un tā ir jāizveido laba."

"Pašlaik mēs nepietiekami komunicējam savā starpā, neesam pietiekami veikli, neesam pietiekami "izsalkuši"," norāda grieķu centra spēlētājs. "Tomēr šī ir tikai pirmssezona. Mums priekšā ir viss regulārais čempionāts, lai atrastu savu spēli."

Trešdien "Bucks" savā laukumā ar 97:107 (25:33, 26:26, 24:33, 22:15) piekāpās Bruklinas "Nets", bet Adetokunbo izcēlās ar 24 gūtiem punktiem un 14 izcīnītām bumbām zem groziem.

"Mums joprojām ir lieliska komanda un ir septiņas vai astoņas dienas līdz nākamai spēlei, kas tiešam jau būs svarīga," sacīja Adetokunbo.

Jauno NBA sezonu "Bucks" uzsāks 20.oktobrī, kad viesos tiksies ar Filadelfijas "76ers".

Pagājušajā sezonā Milvoki komanda ar 51 uzvaru 82 mačos regulārajā čempionātā ierindojās trešajā vietā Austrumu konferencē, bet izslēgšanas mačos apstājās otrajā kārtā, kur sērijā ar 3-4 piekāpās Bostonas "Celtics" vienībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu