Rīgas Nacionālajam zooloģiskajam dārzam 110. jubileja

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs.
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs. Foto: Toms Auzins/Shutterstock

Piektdien, 14. oktobrī, norisinās Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza 110. jubileja, informēja Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza Mārketinga un biznesa attīstības nodaļa.

Zooloģiskais dārzs ir sarūpējis dāvanas apmeklētājiem, jo šajās brīvdienās piknika laukumā ar klātesošajiem ciemiņiem tiks veidota foto apsveikumu zoodārzam 110. gadu jubilejā, kā arī zooloģiskajā dārzā darbosies seju apgleznošanas studija, kas gan sestdien, gan svētdien no plkst. 12 piedāvās apmeklētājiem bez maksas iegūt kādus dzīvnieku vaibstus.

Zooloģiskā dārza dzimšanas dienas svinību ietvarā 15. oktobrī un 16. oktobrī norisināsies Dzīvnieku dienas. Šogad Dzīvnieku dienas norisināsies gan zoodārzā, gan arī zooloģiskā dārza filiālē "Cīruļi" Kalvenes pagastā un apmeklētāju starpā risināsies neklātienes sacensība par to, kura dzīvā radība ir populārākā Dzīvnieku dienas apciemojušo vidū.

Papildus apmeklētājiem, kuriem vārdā vai uzvārdā atrodas dzīvnieka nosaukums saņem 50% atlaidi, bet, kuriem ir gan vārdā, gan uzvārdā dzīvnieka nosaukums, saņems 100% atlaidi.

Pērn dzīvnieku dienās visvairāk bija Baloži un Vilki, savukārt citos gados visaktīvākie bijuši Lāči, Gaiļi, Brieži un Gulbji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu