VIDEO Par mata tiesu no traģēdijas - Lielbritānijā iespaidīgas avārijas rezultātā dzīvību gandrīz zaudē trases darbinieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Līdz šim pēdējā "Porsche Carrera Cup" seriāla posmā pēc Vila Martina avārijas par mata tiesu no nāves izspruka kāds trases darbinieks.

19 gadus vecais Vils Martins vienā no trases līkumiem mēģināja nosegt iekšmalu, kā rezultātā viņa spēkrats saskārās ar aizmugurē esošā Teo Edžertona mašīnu.

Abu spēkratu kontakts bija pavisam neliels, bet ar to bija gana, lai Martina nākamā gala pietura būtu trasi norobežojošās riepu barjeras. Martina pilotētais auto riepu sienā ielidoja ar tik lielu ātrumu, ka norobežojumam pārlidoja pāri.

Redzot, ka apmalei lielā ātrumā tuvojas Martina auto, trases darbinieki metās bēgt. Trīs no viņiem laicīgi paspēja pamest notikuma vietu, bet ceturtais trases darbinieks bija pašā notikuma epicentrā, par mata tiesu izvairoties no traģēdijas.

Kāda "Twitter" lietotāja vārdā Kīrona Salmonsa skaidroja, ka veiksmes lolotais trases darbinieks ir viņas tēvs.

"Esmu priecīga, ka mans tēvs joprojām ir šeit, lai par notikušo pastāstītu. Nezinu, kā tas notika, bet neliela daļa norobežojuma izglāba mana tēva dzīvību," rakstīja sieviete.

Martina spēkrats avārijas rezultātā bija iesprūdis kokā, kā rezultātā jaunais pilots no sava auto spēja izkļūt tikai pēc vairāk nekā desmit minūtēm.

Pats braucējs atzina, ka šī, visticamāk, esot lielākā avārija viņa karjerā: "Man paveicās, ka viss ir kārtībā. Šķiet, ka koks pasargāja trases darbinieku posteni. Līdz ar to cilvēkam, kurš bija šajā postenī, ļoti, ļoti paveicās. Varēja būt daudz ļaunāk," par avāriju izteicās pilots.

Šajā "Porsche Carrera Cup" seriāla sezonā Martins ieņem trešo pozīciju. Viņš savas karjeras laikā ir aizvadījis 94 sacīkstes, izcīnot 16 uzvaras.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu