Šovu zvaigzne Agrita Bindre līdz sirds dziļumiem aizvainota par vīra Jāņa publisko komentāru (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ agritabb

Šovu zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua uzstājas influenceru konferencē "Sijā auzas", kur runāja par sabiedrības attieksmi un ļaunajiem komentāriem internetā. Agrita atklājās, pastāstot, ka tieši vīra komentārs sāpinājis visvairāk.

Agrita ir publiski gan risina savas attiecību problēmas, gan rāda ķermeņa pārvērtības, taču ir kāda sfēra, kurā viņa viņa novelk robežas, un tie ir bērni.

"Mana personīgā dzīve ir kā atvērta grāmata. Šobrīd tai robežu nav. Es pieturos pie tēzes - labāk lai par tevi runā sliktu, nekā nerunā nemaz. Tad tu jūties dzīvs."

Agrita uzskata sevi par sava veida slavenību, jo ir liela daļa cilvēku, kuri viņi pazīst šova "Ģimenes burkā" dēļ. Arī kritikas ir daudz.

​Viņa neslēpj, ka izaudzējusi biezu ādu, lai tiktu galā ar kritiku, taču īpaši viņa atminas kādu skaudru komentāru, kuru izteicis neviens cits kā no ģimenes aizgājušais vīrs. Par to četru bērnu māmiņai sirds sāp joprojām.

Jautājot, kāds ir bijis trakākais komentārs viņas virzienā, viņa atbild: "Nevis trakākais, bet sāpīgākais, ko esmu izlasījusi savā virzienā, ir vīra atbilde uz jautājumu par mani. Viņam tika uzdots jautājums - kas tev liedza mīlēt sievu, viņš atbildēja, ka liedza viņa sirds.

Tas man sāpēja visvairāk. Man nesāp neviena sveša cilvēka, man sāp sev tuva cilvēka komentārs. Cik gadus mēs kopā nodzīvojām, mēs gulējām vienā gultā, mums ir trīs burvīgi bērni. Un tu atļaujies tā nokomentēt... Tas ir pretīgi," sāpināta ir Agrita.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2021. gada oktobrī Agritu ar bērniem pameta vīrs Jānis. Viņa nekrita izmisumā, bet pievērsās sev, atbrīvojoties no liekajiem kilogramiem, tiekot pie jauna smaida un atplauka jaunai dzīvei.

Šķita, ka arī attiecību joma sāk uzlaboties, jo 2022. gada vasaras sākumā Agritas dzīvē ienāca gados jaunais Jānis. Abu attiecības gan nav nostabilizējušās. Agrita un Jāni iepazinās klubā un sāka tikties šīs vasaras sākumā.

Vairāk skaties 1188.lv

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu