"Ulubelē" sestdien notiek atvērto durvju diena

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Suns dzīvnieku patversmē "Ulubele".
Suns dzīvnieku patversmē "Ulubele". Foto: Zane Bitere/LETA

Šodien dzīvnieku patversmē "Ulubele" notiks atvērto durvju diena, kuras laikā no plkst.12 līdz 14 apkārtējo novadu iedzīvotāji un interesenti aicināti uzzināt vairāk par patversmes darbu, informē biedrība "Dzīvnieku pansija "Ulubele"".

Atvērto durvju dienā būs iespējams iepazīties ar patversmes iemītniekiem, noskaidrot, kāda ir patversmes ikdiena un apskatīt tās teritoriju. Tāpat varēs iepazīties ar jaunumiem "Ulubeles" zoo preču veikalā, noskaidrot kādas ir brīvprātīgā darba iespējas un perspektīvas patversmē, kā arī uzzināt par "Ulubeles" darbiem kopā ar "Aktīvo iedzīvotāju fondu".

Vienlaikus, atvērto durvju dienā īpaša vērība tiks veltīta "Ulubeles" suņiem un kaķiem, kuri jau sasnieguši astoņu gadu vecumu. Lai veicinātu seniora vecuma dzīvnieku adopciju, "Ulubelē" realizē Senioru programmu, kuras ietvaros katram adoptētajam dzīvniekam tiek piešķirta Zelta polise - veselības aprūpe līdz mūža galam uz "Ulubeles" rēķina.

"Šobrīd ar gandarījumu varam pavēstīt, ka Senioru programma ir pierādījusi savu nozīmīgumu un ietekmi senioru adopcijas veicināšanā. Esam priecīgi kopā ar "Ulubeles" sadarbības partneri un draugu "Labdarības fondu "Sofi"" prezentēt jaunu projektu - "Sofi Senioru programmu"," norāda "Ulubele" vadītāja Ilze Džonsone.

Tāpat "Ulubeles" pārstāvji atgādina, ka, lai patversmē varētu sagatavoties ziemai, aktīvi notiek labdarības akcija "Sasildi ķepiņas Ulubelē".

Aktivitāti "Atvērto durvju dienas Ulubelē" finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur Eiropas Ekonomikas zonu (EEZ) un Norvēģijas grantu programmu "Aktīvo iedzīvotāju fonds". EEZ un Norvēģijas granta apjoms ir 104 998,52 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu