Girgensona gūtie vārti neglābj "Sabres" no zaudējuma Balcera "Panthers"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Zemgus Girgensons sestdien, 15. oktobrī, Bufalo izcēlās ar gūtiem vārtiem, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē savā laukumā piekāpās Rūdolfa Balcera Floridas "Panthers".

"Sabres" savā laukumā piekāpās ar 3:4 (2:2, 1:2, 0:0).

Girgensons bārtus guva 69 sekundes pirms pirmā pārtraukuma, kad pretuzbrukumā no kreisā iemetiena apļa viņam ripu atpakaļ atspēlēja Džons Jāsons Peterka un Girgensons ar plaukstas metienu raidīja ripu vārtu labajā augšējā stūrī, panākot 2:2.

No 11 minūtēm un trim sekundēm laukumā minūti un četras sekundes viņš spēlēja mazākumā. Vārtus Girgensons guva ar vienīgo metienu, sakrājot arī divas soda minūtes un +/- rādītāju +1.

Balcers spēlēja 12 minūtes un četras sekundes, 29 sekundes no šī laika laukumā aizvadot vairākumā. Viņš divreiz meta pa vārtiem, reizi viņam atņēma ripu pretinieks, kā arī tika sakrāts +/- rādītāju -2.

11.minūtē Alekss Tačs izvirzīja mājiniekus vadībā, bet 15.minūtē Kolins Vaits un 19.minūtē Metjū Tkačaks izvirzīja vadībā "panteras".

Otrajā periodā viesi divreiz izmantoja vairākumu, vārtus gūstot Āronam Ekbladam un Brendonam Montūram un panākot vadību ar 4:2.

Vienus vārtus "Sabres" hokejistiem izdevās atgūt 59 sekundes pirms pārtraukuma, kad precīzs bija Rasmusa Dālina metiens, - 3:4, taču tie šajā mačā izrādījās pēdējie vārti.

Uzvarētāju rindās pa diviem rezultativitātes punktiem sakrāja Tkačaks (1+1) un Aleksandrs Barkovs (0+2), bet zaudētājiem - Tačs un Dālins (abiem - 1+1).

Spensers Naits "Panthers" vārtos atvairīja 24 metienus, bet pretējos vārtos ar 33 metieniem galā tika Eriks Komrijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu