FOTO, VIDEO ⟩ "Tālāk par zemi jau nenokrist!" Partneris dejas laikā nenoķer Elīnu Bojarkinu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 16. oktobra piektajā tiešraidē Elīna Bojarkina ar deju partneri Martu Puniņu izpildīja rumbu. Dejas laikā atgadījās misēklis - partneris nenoķēra Elīnu vajadzīgajā mirklī, par ko saņēma žūrijas rājienu.

Dejas eksperti atzina, ka izpildījums bijis ļoti elegants un izstāstītais stāsts viņus aizrāvis. Elīnas dejojums bijis pārliecinošs, pēdas slīdējušas pa grīdu, bet žūrija pabārās uz Martu, jo viņš nenoķēra aktrisi vajadzīgajā mirklī.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Elīna uzmanības centrā nonāca arī "Dejo ar zvaigzni" otrajā tiešraidē, kur dejas laikā ļāvās skūpstam.

Aktrise apzinās, ka ik nedēļu var tikt izbalsota, tāpēc ļaujas dejai un palikšanu šovā uztver kā svētkus.

Sarunā pirms piektās tiešraides ar TV3 Elīna stāstīja, ka šī nav pirmā reize, kad gadījies misēklis: "Dejojot sambu, bija vieta, kur Marts mani nenoķēra. Turpināju dejot, aizskatuvē Marts mani slavēja, ka es lieliski izgāju no situācijas. Skatoties video, pārliecinājos, ka nav manāms, ka kaut kas aizgājis greizi. Pilnībā uzticos Martam, tālāk par zemi jau nenokrist nav iespējams, galvenais būt gatavai apspēlēt notiekošo."

Arī pēc priekšnesuma Elīna uzsvēra, ka joprojām uzticas Martam un ir gatava jauniem izaicinājumiem.

Foto: ​"Dejo ar zvaigzni" piektā tiešraide

Līdz šim šovu pametuši četri pāri - rolands če un Vita Laicāne, Maksims Busels un Jelizaveta Manija, Agnese Ozoliņa un Rihards Dūša, kā arī Matīss Karro un Zane Prokofjeva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu