"Ko es esmu izdarījis?" Morgenšterns vēlas apciemot savu vecmāmiņu, bet baidās lidot uz Krieviju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Krievu skandalozais reperis Morgenšterns YouTube raidījumā "Вписка" atklāti runā par depresiju, pametot Krieviju un paliekot bez mājām, sievas un lielajiem koncertiem.

"Ilgu laiku biju depresijā. Un šajā laikā radīju dažas skumjas dziesmas," sacīja mākslinieks.

Morgenšterns stāstīja, ka nopircis māju Maskavā, taču nevar tur dzīvot. Viņš ļoti vēlas redzēt savu vecmāmiņu Ufā, bet baidās lidot uz Krieviju. Turklāt viņš zaudējis lielāko daļu savu ienākumu un viņa restorānam Krievijā ir nopietnas finansiālas problēmas, dziesmas vairs nav topos un koncerti visā valstī tiek atcelti:

"Tu nopērc māju par 160 miljoniem, bet tevi sper ārā no valsts.

Tu šķiries no sievas, pieņemies svarā. Tu skaties spogulī, un tev nepatīk tas, ko tu redzi. Koncertu vairs nav. Nevar pat aizlidot mājās uz Ufu pie vecmāmiņas." Viņš stāstīja, ka vecmāmiņu nevar pārvietot, viņai ir vārga sirds.

Morgenšterns nesaprot, kāpēc viņam nevajadzētu parādīties Krievijā. "Krievijā nevar izkārt nevienu reklāmu ar manu seju. Un jautājums ir: kāda velna pēc? Vai es esmu valsts ienaidnieks? Ko es esmu izdarījis? Manuprāt, tā ir pašcenzūra, kā mums patīk Krievijā."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī gada 24. septembrī Morgenšterns uzstājās uz Vondersalas skatuves Rīgā ar ilgi gaidīto koncertu. Mākslinieka koncerts iepriekš pandēmijas dēļ tika vairākkārt pārcelts, un visbeidzot rīdzinieki sagaidīja repera uzstāšanos.

Foto: Morgenšterns "Wondersalā" Rīgā.

Video: Intervija ar Morgenšternu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu