VIDEO "Gulēju palātā, no kuras uz morgu bija aizvests Mārtiņš Freimanis." Jakušonoks par laiku, kad alkoholam pateica "nē"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Sarunu raidījumā "Zilonis studijā" šonedēļ viena no kutelīgajām tēmām, par ko diskutē studijas viesi un eksperti, ir alkohols. Savā pieredzē dalās arī grupas "Labvēlīgais tips" taustiņinstrumentālists Normunds Jakušonoks, kurš reiz strikti lēma, ka alkoholam jāsaka ardievas.

"Es nevaru pateikt, ka tas bija kāds konkrēts brīdis, bija vairāki. Viens no tādiem "zvaniņiem" bija brīdis, kad gulēju Gaiļezera slimnīcā, tajā pašā palātā, no kuras bija aiznests uz morgu Mārtiņš Freimanis, guļot tajā pašā gultā, kurā bija gulējis viņš. Tas iedeva diezgan lielu triecienu pa smadzenēm. Tas noteikti bija viens no spēcīgākajiem iemesliem," pieredzē dalās Jakušonoks.

VIDEO: Normunds Jakušonoks par alkoholu.

Sarunu šovā apspriedīs arī to, kurā brīdī sākas atkarība, un dzirdēsim dažādus pieredzes stāstus. Kurai paaudzei alkoholisma problēma ir aktuālāka? Kāpēc latvieši kāzas "dzer" trīs dienas – par ko liecina šīs mūsu tradīcijas un kādi riski tai visā slēpjas? Par šo kutelīgo tematu diskutēs arī psihoterapeite un narkoloģe Ināra Vārpa un multimākslinieks Jānis Krīvēns, kurš divus gadus vadījis podkāstu ar alkohola lietošanu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka savulaik Jakušonoks, viesojoties STV Pirmā! sarunu raidījumā "Starp mums runājot", atklāti pastāstīja par savu atkarību no azartspēlēm. Jakušonoks paziņoja, ka dzīves laikā ir "nospēlējis" pusmiljonu un no azartspēļu automātiem nav varējis atrauties pat divas diennaktis.

Sarunu šovs "Zilonis studijā" skatāms kanālā TV3 no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 17.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu