Parīzē pastrādāta nežēlīga slepkavība. Meitenītes mirstīgās atliekas atstātas kastē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Parīzē nogalināta 12 gadus veca meitenīte.
Parīzē nogalināta 12 gadus veca meitenīte. Foto: SIPA/Scanpix

Parīzē pastrādāta cietsirdīga slepkavība - pēc skolas mājās nepārnāca 12 gadus veca meitene. Viņas mirstīgās atliekas vēlāk tika atrastas kastē daudzdzīvokļu mājas pagalmā, informē raidorganizācija BBC.

Lolas tēvs sāka celt trauksmi piektdienas pēcpusdienā, jo meitene pēc skolas nebija pārnākusi mājās. Vēlāk vakarā kaimiņi ziņoja, ka dzīvojamo māju rajonā, kurā Lola mitinājās ar savu ģimeni, esot atrasta plastmasas kaste.

Tajā bija ielikts meitenes līķis ar sasietām kājām un rokām. Izskanējušas ziņas, ka viņai esot bijusi durta brūce kaklā, lai gan nedēļas nogalē veiktajā autopsijā bija secināts, ka nāves cēlonis ir nosmakšana.

Viņai uz pēdām bija uzlīmētas divas līmlapiņas. Uz vienas bija uzrakstīts "0", bet uz otras - "1".

Aizdomās par slepkavību sestdien tika aizturēta 24 gadus veca Alžīrijā dzimusi sieviete, kas presē identificēta kā Dabija B.

Videonovērošanas kameras fiksējušas, kā sieviete piektdienas pēcpusdienā kopā ar Lolu ieiet daudzdzīvokļu mājā. Vēlāk Dabija B. nofilmēta, iznākot pa mājas durvīm, šoreiz velkot plastmasas kasti.

Kāds aculiecinieks stāsta, ka sieviete viņu uz ielas uzrunājusi, lūdzot palīdzību un apmaiņā pret to piedāvājot naudu, ko saņemšot par "orgānu kontrabandu".

Tomēr policija par ticamāko versiju uzskata to, ka Dabija B., kurai nav noteiktas dzīvesvietas, ir psihiski slima.

Likumsargi aizturējuši arī kādu 43 gadus vecu vīrieti, kurš esot ielicis kasti savas automašīnas bagāžniekā un vedis tajā Dabiju B. Policija uzskata, ka vīrietis vadājis sievieti pa Parīzes piepilsētām, taču galu galā atvedis atpakaļ uz dzīvojamo ēku, kur dzīvo gan Lola, gan Dabijas B. māsa.

Tur māsu starpā esot izcēlies skaļš strīds, un Dabija B. aizbraukusi prom, atstājot kasti ar jaunās meitenes līķi.

Sākta izmeklēšana par mazgadīgā slepkavību, kas ietver spīdzināšanu un nežēlīgu izturēšanos.

Pirmdien Lolas skolu apmeklēja Francijas izglītības ministrs Paps Ndiaje, Parīzes mērs Anna Idalgo un psiholoģiskā atbalsta komandas. Notikušais spēcīgi satraucis gan Lolas skolasbiedrus, gan viņu vecākus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu