Dināra Rudāne: Nekad neesmu uzskatījusi sevi par sievišķīgu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ dinara_rudan

Dziedātāja Dināra Rudāne nemēdz afišēt savu privāto dzīvi, tomēr sarunā ar Valdi Melderi raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāja iepazīšanās stāstu ar vīru Edvīnu Ozolu un to, ka romantika nav domāta viņai.

Dināra nekad nav uzskatījusi sevi par sievišķīgu, iespējams, tādēļ, ka viņu aizrauj sievietei netipiskas intereses - viņa brauc ar moci, boksējas, spēlē hokeju, nodarbojas ar jāšanas sportu un glezno. Viņa ir gan valdonīga, gan impulsīva.

"Man patīk visas šīs nodarbes, jo tās mani apstādina - šeit un tagad. Tajā brīdī nedomāju ne par darbu, ne ikdienas lietām." "Tu esi traka," tas ir lielākais kompliments, ko Dināra saņem. 

Ikdienā viņa ir arī sieva un mamma. Izrādās, ka ar vīru ir pazīstami jau 20 gadus, iepazinušies studiju laikā, mācoties Mediņu mūzikas koledžā. Tai laikā gan abu starpā nekas neizveidojās. Otro reizi pāris saticies vairākus gadus vēlāk, kad katram jau bijis aiz muguras pa izjukušai laulībai

Dināra gan teic, ka viņas sirdi nav tik viegli iekarot, tomēr vīram tas izdevās. Bet kā? "Viņš man uzrakstīja, ko es daru. Atbildēju, ka skrituļoju, viņš atbrauca man pakaļ, aizveda mani pārvilkt apavus, aizbraucām iedzert kafiju un kādu laiku vienkārši tikāmies." Abiem sākotnēji nebija nopietnu nolūku, vien patika vienam ar otru pavadīt laiku. Attiecības attīstījušās tikai vēlāk.

Viņa arī atklāja, ka attiecībās it nemaz nepatīk salkana romantika. "Man nepatīk romantika vispār. Man tas vārds "romantika" nepatīk." Viņa attiecībās visvairāk novērtē tiešumu un atklātību.

Sarunā tika apspriests arī pandēmijas laiks, jo ne vienam vien pārim tas bija izaicinošs.  Dināra gan teica, ka šis laiks bija foršs un par rutīnu nav bijis jāraizējas: "Mēs uz visu māju nopirkām pingponga galdu un katru vakaru spēlējām, visu laiku bija tusiņš." 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2018. gadā pasaulē nāca abu pirmā kopīgā atvase - meita Miriama-Amira. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu