Seriāla "UgunsGrēks" zvaigzne Rafalsons nu vadīs jaunu TV šovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jakovs Rafalsons
Jakovs Rafalsons Foto: publicitātes

Jau nākamajā nedēļā pie skatītājiem nonāks jauns kulinārijas šovs "Vakars ar garšu", kuru vadīs M. Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris un režisors Jakovs Rafalsons.

Katru nedēļu redzēsim četrus sabiedrībā zināmus cilvēkus, kas dosies viens pie otra ciemos, lai kopā baudītu gardas vakariņas un jautras sarunas. 

Ēdiens tik tiešām tiks gatavots un ikvienam būs iespēja tikt pie kādas jaunas receptes, taču tas būs tikai iemesls – iemesls ballītei, jokiem, trakām izrīcībām un labai kompānijai.

Pretēji citos šovos redzētajam tiks vērtēts nevis pagatavotais ēdiens, bet gan viesmīlība, atraktivitāte, spēja uzturēt sarunu un pārsteigt cilvēkus.

Katra vakara namatēva vai namamātes galvenais uzdevums būs kļūt par "vakara naglu".

""Vakars ar garšu" – tie ir parasti cilvēki, ne zvaigznes, ne aktieri, kādu no tiem mēs pazīsim, kādu iespējams ne. Taču tas, ko mēs redzēsim, ir īstas emocijas, īstu virtuvi un īstu realitāti. Protams, dalībnieki vēlēsies pārsteigt savus viesus, tāpēc būs gan pārsteigumi, gan arī negaidītas situācijas," pārdomās par šovu dalās Jakovs Rafalsons.

Vakara gaitā dalībnieki kopā ar Rafalsonu apspriedīs vakaram paredzēto ēdienkarti, runās par dzīvi, piedzīvojumiem, hobijiem kā arī ar viņu atļauju ielūkosimies katra dalībnieka mājoklī un uzzināsim ko vairāk par lietām, kas viņu mājās ir īpašas un svarīgas tieši viņiem. Rafalsons, kā nu spēs, palīdzēs dalībniekiem ar gatavošanu un, protams, uzturēs jautru atmosfēru ar kādu notikumam atbilstošu anekdoti.

Noslēgumā vakariņu dalībnieki izteiks savu viedokli par saimnieka viesmīlību, attieksmi, pagatavoto ēdienu un spriedīs par to, vai saimnieks ir pelnījis titulu "vakara nagla" un, ja ir, tad cik naglas dotu – vienu vai piecas?

Skaties jauno šovu no 24. oktobra kanālā "TV3 Plus". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu