VIDEO "Tas nav normāli!" Veikalā atsaka atgriezt naudu par gredzenu, kas deformējās pirmajā valkāšanas dienā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Māte Gita savai meitai 23. dzimšanas dienā vēlējās uzdāvināt ko paliekošu, tāpēc iegādājās gredzenu veikalā "Given" Liepājā. Gredzenu ar atlaidi Gita iegādājusies par 171 eiro. Tomēr jau pirmajā valkāšanās dienā gredzens deformējās, kļūstot ovāls. Nespējot rast kompromisu ar veikalu, liepājniece par nejēdzību stāsta raidījumam "Bez tabu". 

Nogādājot gredzenu veikalā, Gita gaidīja, ka deformēto gredzenu samainīs pret citu vai atdos naudu. Gredzena ekspertīzē, ko veica veikala "Given" sadarbības partneris rotu serviss "Goldwork", eksperts secinājis, ka Gitas prasība nav apmierināma, jo gredzens esot mehāniski bojāts. 

"Ja uzliek uz pirksta un nedaudz pastaigā, uzskatu, ka nevar mehāniski bojāt, saspiest. Man uz pirksta ir plāniņš gredzentiņš, es to vispār nost neņemu, bet nekas nav deformējies,"  uzsver Gita.

Sižetā savu viedokli izteicis arī neatkarīgs eksperts, kurš uzskata, ka veikalam vajadzētu piedāvāt bezmaksas remontu, nevis atsaukties uz lietošanas nosacījumiem, kas it kā nav ievēroti. "Pat saudzīgi nēsāts šāds gredzens ir viegli "ievainojams"," pauž eksperts.

Gita nav mierā ar piedāvāto risinājumu, proti, bezmaksas remontu, un ir gatava vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā.

Kā šis starpgadījums risinājies, skaties "Bez tabu" video sižetā. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu