"Tas nav nekas nepiedienīgs." Elita Mīlgrāve karstasinīgu spāņu skavās apgūst bačatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: elitamilgrave/ Instagram

Mūzikas izdevniecības "Mikrofona ieraksti" vadītāja un producente Elita Mīlgrāve ziemu pārlaidīs Tenerifē, gan strādājot, gan turpinot apgūt jauno aizraušanos.

Mīlgrāve izdevumam "Privātā Dzīve" stāstīja, ka Tenerifē viņai ir mazs dzīvoklītis, kurā sākusi dzīvot šā gada pavasarī, lai gan uz turieni regulāri lido jau četrus piecus gadus.

Tenerifē viņa sākusi bačatas nodarbības, ko nu jau sauc par savu jauno kaislību: "Apgūstu šo deju pie karstasinīgiem spāņiem, kas ir pasaulē vadošie bačatas dejotāji."

«Neslēpšu, sākumā jutos mazliet neērti. Visa tā ciešā apķeršanās, gurnu šūpošana un roku slidināšana pa ķermeni kautrīgi vēsajiem latviešiem ir sveša. Kad pirmajam mulsumam tiku pāri, sapratu, ka īstenībā mēs esam seksuālas būtnes. [..] Bačatas apgūšana ir lielisks seksuālās enerģijas treniņš," uzsver Elita.

"Uzskatu, ka mēs dzīvojam tikai vienreiz, tādēļ jābauda tas, ko vēlamies. Netraucējot un nenodarot ar to pāri citiem. Bačatas dejošana nedara nevienam neko sliktu. Tas nav nekas nepiedienīgs, tā ir kustības māksla," skaidro Elita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elita Mīlgrāve (@elitamilgrave)

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Mīlgrāve par došanos uz saulaino Tenerifi zināja vasarā. "Pandēmija deva arī bonusus, kā, piemēram, iemācīties strādāt attālināti. Esmu gandarīta, ka varu to darīt saules pielietajā Tenerifē. Darbi neapstājas, es turpinu gatavot nākamo "Zelta mikrofona" pasākumu. Darīšu visas lietas, ko iespējams darīt attālināti," "Apollo.lv" stāstīja Mīlgrāve.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 11. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu