VIDEO ⟩ Kombaina vadītājs uz tilta pār Lielupi sabojā aizsargbarjeras (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @mabasurf/"Twitter"

Valsts policija lems par soda piemērošanu liela izmēra kombaina vadītājam, kurš uz tilta pār Lielupi sabojāja aizsargbarjeras.

Kā vēsta aculiecinieki, ceturtdien, 20. oktobrī, Jelgavas novadā lielgabarīta lauksaimniecības tehnikas vadītājs uz Liepājas šosejas izraisīja satiksmes negadījumu, kā rezultātā tika bojāts tilts pār Lielupi. Kombains, ar kuru tika mēģināts šķērsot tiltu, bija tik liels, ka aizņēma arī daļu no pretējās braukšanas joslas.

Video: Kombains uz tilta pār Lielupi

Policija devās uz notikuma vietu un konstatēja, ka ir bojātas tilta aizsargbarjeras, informēja Valsts policija. Par notikušo policisti noformēja satiksmes negadījuma reģistrācijas protokolu un tiek skaidroti notikušā apstākļi. Līdz šim brīdim noskaidrots uzņēmums, kam pieder kombains.

Tiklīdz likumsargi saņems paskaidrojumu no transportlīdzekļa vadītāja, tiks lemts par divu administratīvo sodu piemērošanu, proti, par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu un notikuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma.

Par droša intervāla neievērošanu likumā paredzētais sods ir brīdinājums vai naudas sods no 25 līdz 140 eiro, savukārt par notikuma vietas atstāšanu pēc satiksmes negadījuma - no 70 līdz 700 eiro ar vai bez tiesību izmantošanas aizliegumu uz laiku no trim mēnešiem līdz diviem gadiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu