"Dzīvesbiedri" sola turpināt cīnīties par Civilās savienības likumprojekta pieņemšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kustība "Dzīvesbiedri" pie Saeimas rīko piketu "Par visu Latvijas ģimeņu aizsardzību", lai paustu savu atbalstu Civilās savienības likumprojektam un iestātos pret mēģinājumiem novērst tā pieņemšanu.
Kustība "Dzīvesbiedri" pie Saeimas rīko piketu "Par visu Latvijas ģimeņu aizsardzību", lai paustu savu atbalstu Civilās savienības likumprojektam un iestātos pret mēģinājumiem novērst tā pieņemšanu. Foto: Evija Trifanova/LETA

Kustība "Dzīvesbiedri" turpinās cīnīties par Civilās savienības likumprojekta pieņemšanu, "TV3" raidījumā "900 sekundes" norādīja kustības vadītājs Kaspars Zālītis.

Viņš atgādināja, ka jautājums par partnerattiecību regulējumu ir aktuāls no 1997.gada. Viņš norādīja, ka cīņa par likumprojekta pieņemšanu tiks turpināta - notiks skaidrošanas darbi, piemēru rādīšana politiķiem.

Vēstīts, ka Saeimas balsojošo deputātu vairākums ceturtdien no sēdes darba kārtības izslēdza Civilās savienības likumprojektu, ko tikai nepilnas divas stundas iepriekš parlaments bija iekļāvis darba kārtībā.

Likumprojekts paredz noteiktu jaunu veidu divu pilngadīgu personu kopdzīves juridiskai reģistrēšanai, tostarp pavērt iespējas reģistrēt viendzimuma pāru attiecības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu