Kambalas un Zuša boksa šovs atgriežas ar otro sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latvijā atgriežas boksa šovs "Boksa akadēmija 2". Šoreiz šova fināls būs starptautiskā mērogā - četri labākie bokseri no Kaspara Kambalas un Kristapa Zuša komandām finālā stāsies pretī sīkstajiem Lietuvas "Bokso akademija" uzvarētājiem.

Pēc jaudīgās un emocijām bagātās pirmās sezonas, kurai dalību pieteica teju tūkstotis dalībnieku, otrā sezonā pie skatītājiem nonāks ar jauniem pārsteigumiem. Pirmajās pārbaudījumu dienās tiks izvēlēti 15 mērķtiecīgākie cīkstoņi, kuri dosies uz treniņnometni, kur par sportistu prasmju pilnveidošanu rūpēsies mentori Kaspars Kambala un Kristaps Zutis, bet atbildību par fizisko sagatavotību uzņemsies spēkavīrs Raivis Vidzis.

Vīriem, kuri izturēs treniņnometnes izaicinājumu, sekos vairākus mēnešus ilgs intensīvs treniņu posms Latvijas profesionālāko boksa treneru vadībā, lai sagatavotos lielajam finālam, kas šogad notiks starptautiskā arēnā. Viens no šīs sezonas galvenajiem jauninājumiem – dalībniekus, kas atstās šovu, noskaidros ringā, nevis ar izbalsošanas palīdzību, līdz ar to arī līdz lielajam finālam būs skatāmas vairākas cīņas, kurās dalībnieki būs gatavi atdot visus spēkus.

"Šis šovs noteikti nav par Zuti vai Kambalu, bet gan par vīriem ar sapni, par īstiem latviešu puikām, kuri gatavi ēst zemi, lai tiktu ringā un uzvarētu.

Par vīrišķīgu un drosmīgu Latviju!" jaunās sezonas mērķus apraksta viens no mentoriem Kristaps Zutis.

Šova dalībnieki astoņu sēriju garumā stāsies pretī psiholoģiskiem un fiziskiem pārbaudījumiem, noskaidrojot četrus prasmīgākos bokserus, kuri saņems iespēju pārstāvēt Latvijas "Boksa akadēmiju 2", cīnoties pret Lietuvas "Bokso akademija" uzvarētājiem grandiozā boksa pasākumā, kas tiešraidē būs vērojams visā Baltijā.

Foto: publicitātes

Šovs būs skatāms no 28. oktobra Go3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu