Latvijas faniem Kauņā uzliek rokudzelžus, sieviete uzlec virsū Šmitam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rolands Šmits
Latvijas basketbolists Rolands Šmits Foto: BC Zalgiris Kaunas/Twitter

Latvijas basketbola fani ceturtdien Lietuvas pilsētā Kauņā, kur vietējā "Žalgiris" komanda ar valmierieti Rolandu Šmitu sastāvā aizvadīja ULEB Eirolīgas spēli, iekūlās nepatikšanās ar arēnas apsardzes darbiniekiem, vēsta 15min.lt.

Jau ziņots, ka 27 gadus vecais Šmits ceturtdien ar rezultatīvu sniegumu palīdzēja "Žalgiris" izcīnīt uzvaru pret Spānijas komandu "Barcelona", kurā viņš pavadīja iepriekšējās piecas sezonas.

Lietuvas medijs 15min.lt ziņo, ka pēc mača apsardze aizturējusi vairākus līdzjutējus, kam bija Latvijas basketbola fanu atribūtika. Dažiem faniem esot uzlikti rokudzelži.

"Laipni lūgti Lietuvā! Tas ir stulbums!" Tā esot kliedzis kāds no faniem, kam mugurā bija uzģērbts Latvijas basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa krekls.

"Viena sieviete uzskrēja laukumā un uzleca man virsū. Nesapratu, kas notiek," pēc mača sacīja Šmits.

Latvijas basketbolists norādīja, ka sieviete esot apgalvojusi, ka viņa ir no Šmita dzimtās pilsētas Valmieras. Apsardzes darbinieki ātri vien likuši sievietei atstāt laukumu.

"Es biju priecīgs, viss bija kārtībā. Es vienkārši nesaprotu, kā viņa tika laukumā," piebilda Šmits.

Spēli klātienē vēroja 15 146 skatītāji, kas ir lielākais "Žalgiris" mājas spēles apmeklējums kopš 2019. gada 8. novembra.

"Žalgiris" izcīnīja uzvaru sīvā cīņa, aizraujošā spēles galotnē pārspējot "Barcelona" ar rezultātu 73:72.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu