VIDEO ⟩ Konservi, alkohols un siļķes. Vīrietis nozog pārtikas produktus un pie veikala pabaro suni (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vīrietis Vecmilgrāvī nozog pārtikas produktus un pie veikala pabaro suni
Vīrietis Vecmilgrāvī nozog pārtikas produktus un pie veikala pabaro suni Foto: Rīgas pašvaldības policija/Facebook.com

Vecmilgrāvī kāds vīrietis ceturtdienas, 20. oktobra, rītā pie veikala lietoja alkoholiskus dzērienus un ar pārtikas produktiem baroja suni. Vienā no Vecmīlgrāvī izvietotajām kamerām šo situāciju pamanīja Rīgas pašvaldības policijas darbinieki, kam radās aizdomas, ka pārtika ir nozagta, vēsta raidījums "Degpunktā".

Uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā Ziemeļu pārvaldes patruļa, tomēr sarunas laikā apturētais vīrietis noliedza, ka veikalā būtu nozadzis produktus. Vīrietis uzvedās nervozi un runāja nepārliecinoši.

Viņš skaidroja, ka minētajā veikalā šodien nav bijis un tikai pastaigājās ar suni, lai gan kamera fiksēja, ka persona iegāja un izgāja no veikala.

Pārmeklējot aizdomās turēto personu, likumsargi atrada suņu konservus, divus desas iepakojumus, alkohola kokteili un marinētas siļķes iepakojumu.

Policisti pieņēma lēmumu vīrieti aizturēt un atgriezties veikalā, lai pārbaudītu notikuma apstākļus.

Video: Vīrietis nozog pārtikas produktus un pie veikala pabaro suni

Apskatot veikala videonovērošanas kameras, secināts, ka vīrietis par produktiem nesamaksāja. 

Par alkoholisko dzērienu lietošanu publiskā vietā pret vīrieti uzsākts administratīvā pārkāpuma process. Par to paredzēts brīdinājums vai naudas sods līdz 350 eiro. Tāpat Valsts policija vērtēs vīrieša atbildību par veikto zādzību, par ko draud kriminālatbildība.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu