VIDEO ⟩ ASV bērnudārza darbiniece ar spoka masku biedē bērnus. Apsūdzētas vēl četras darbinieces (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bangkok Click Studio/Shutterstock

Videoklipā redzams, kā bērnudārza darbiniece staigā pakaļ kliedzošiem un raudošiem bērniem, tērpusies maskā, kas, šķiet, atveido galveno ļaundari "Ghostface" ("Spoka seja") 90. gadu šausmu filmā "Scream" ("Kliedziens"), vēsta "NBC News".

Video redzams, kā bijusī Misisipi štata bērnudārza darbiniece, tērpusies spoka maskā, biedē bērnus. Ierosinātas apsūdzības par vardarbību pret bērniem pret piecām darbiniecēm.

Video, kas, kā ziņo Misisipī televīzijas kanāls WTVA, tika uzņemts 4. oktobrī bērnudārzā "Lil' Blessings" Monroe apgabalā, pievērsa Misisipi štata Veselības departamenta un Monroe apgabala šerifa biroja uzmanību dažas dienas pēc tam, kad tas parādījās sociālajos plašsaziņas līdzekļos, ziņo "The Associated Press".

Video: Bērnudārza darbiniece biedē bērnus

Bijušajām darbiniecēm Sjerrai Makkandlessai, Oči Annai Kilburnai, Dženiferai Ņūmenai un Šejennai Šeltonei izvirzītas trīs apsūdzības par vardarbību pret bērnu, bet Treisijai Hatsonei - par neziņošanu par vardarbību, ziņoja WTVA.

Bērnu aprūpes iestādes īpašniece Šeila Sandersa iepriekš laikrakstam "Monroe Journal" pastāstīja, ka pēc tam, kad uzzināja par incidentu, par kuru, pēc viņas teiktā, viņa nebija informēta līdz brīdim, kad uzzināja par videoierakstu, atlaida iesaistītos darbiniekus.

"Es to neattaisnoju un nekad neesmu attaisnojusi," Sandersa teica laikrakstam.

"Vai situācija, kas notika, bija briesmīga? Pilnīgi noteikti," aģentūrai AP sacīja Kimberlija Smita, kuras bērns ir redzams vienā no videoierakstiem. "Bet vai šo bērnudārzu vajadzētu slēgt un citus, kas joprojām šeit strādā, padarīt par ļaundariem, noteikti nē."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu