Daugaviņam vārti un rezultatīva piespēle uzvarā Vācijas čempionātā. Indrašim divas rezultatīvas piespēles

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš Foto: Iserlohn Roosters/Twitter

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš svētdien Vācijas čempionāta mačā izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, palīdzot Izerlonas "Roosters" tikt pie panākumā, tikmēr citā spēlē Mika Indraša Šveningeres "Wild Wings" izcīnīja uzvaru, Latvijas uzbrucējam sakrājot divas rezultatīvas piespēles.

"Roosters" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (0:0, 2:0, 2:1) guva panākumu pār Štraubingas "Tigers".

Vispirms Daugaviņš mača 28. minūtē guva vārtus, bet noslēdzošajā trešdaļā asistēja komandas biedra vārtu guvumā.

Viņš kopā uz ledus pavadīja 22 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā diviem rezultativitātes punktiem pievienoja četrus uzvarētus iemetienus, divus metienus pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Tikmēr citā spēle "Wilds Wings" viesos ar rezultātu 5:1 (0:0, 2:1, 3:0) uzvarēja Minhenes "Red Bull".

Indrašis asistēja vienības trešajos un ceturtajos vārtos, kad pēc viņa piespēlēm precīzi bija Taisons Spinks un Boazs Basens, un kļuva par rezultatīvāko spēlētāju uzvarētāju rindās.

Indrašis uz laukuma bija 15 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā vienu reizi pats meta pa vārtiem un sakrāja neitrālu lietderības koeficientu.

DEL turnīra tabulā "Roosters" ar 17 izcīnītiem punktiem 13 mačos atrodas desmitajā vietā, kamēr Šveningeres "Wild Wings" ar 16 punktiem 14 spēlēs ieņem 13. vietu 15 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu