Nolemts, kurš pāris šovu "Dejo ar zvaigzni" pamet un kurš atgriežas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Nupat aizvadīta šova "Dejo ar zvaigzni" sestā tiešraide, kas pārsteidza ar košiem priekšnesumiem un negaidītiem pārsteigumiem. Kādam nācās aiziet, bet kādam tika dota otrā iespēja.

Žūrija un skatītāji lēma, ka šovakar šovs bija jāpamet Andai Ozoliņai un Valteram  Frickausam.

Šonedēļ tapa zināms, ka psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode paziņoja par izstāšanos no šova "Dejo ar zvaigzni". Tika pieņemts lēmums ļaut skatītājiem lemt, kuram no izbalsotajiem dalībniekam dot otro iespēju, ļaujot šovā atgriezties.

Uzrunājot visus četrus līdz šim izbalsotos dejotāju pārus, trīs no viņiem bija gatavi atgriezties šovā.

Svētdienas, 23. oktobra, vakarā tika paziņots, ka šovā atgriežas Maksims Busels un Liza Manija.

Šajā svētdienas vakarā augstāko žūrijas vērtējumu saņēma divi pāri - Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs, kā arī Aminata Savadogo un Maks Kravčenko. Savukārt zemāko žūrija vērtējumu šoreiz ieguva Kašers un Paula Kukute.

Atgādinām, ka šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, šķēpmetēja Madara Palameika, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, mākslinieks vizionārs Kašers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu