VIDEO Kadirova dēli "piegādā" tēvam trīs ukraiņu karagūstekņus (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekrānuzņēmums no video
Ekrānuzņēmums no video Foto: @AlexKokcharov/Twitter.com

Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs oktobra sākumā atklāja, ka trīs viņa nepilngadīgie dēli tikuši nosūtīti uz frontes līniju Ukrainā. Tagad viņš publicējis video, kurā dēli Kadirovam "uzdāvinājuši" trīs Ukrainas karagūstekņus, vēsta medijs "Insider". 

Kadirovs video ievietojis savā platformas "Telegram" kanālā. Tajā redzami divi Kadirova dēli ar vairākiem Krievijas karavīriem, kuri Groznijā "atveduši dāvanu" tēvam - trīs ukraiņu karavīrus.

Ieslodzīto rokas ir sasietas aiz muguras, tie ir noliekušies, un pār viņu sejām ir pārvilktas cepures. Kad viņi pietuvojas Kadirovam, tiek atklātas viņu sejas, un viņi tiek identificēti kā ukraiņi.

Video: Kadirova dēli "piegādā" tēvam trīs ukraiņu karagūstekņus

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka Kadirovs apgalvo, ka viņa trīs dēli, no kuriem jaunākajam ir 14, bet vecākajam 16, apmeklējuši frontes līniju Ukrainā, vēsta medijs "Meduza".

"Ahmats, Eli un Adams pietuvojās ienaidnieka pozīcijām un nodrošināja uguns aizsegu uz priekšu kaujiniekiem," savā "Telegram" kanālā sacīja Kadirovs.

Pēc Čečenijas līdera teiktā, viņa dēli vērsušies pie "čečeniski runājošajiem cilvēkiem", kas karo Ukrainas pusē, un piedāvājuši viņiem palīdzību, dodoties uz frontes līniju.

Kadirovs 3. oktobrī paziņoja, ka sūtīs savus nepilngadīgos bērnus uz frontes līniju Ukrainā.

"Ir pienācis laiks parādīt sevi īstā cīņā, un es tikai apsveicu šo vēlmi," sacīja Čečenijas vadītājs. Viņš norādīja, ka viņa bērni saņēma militāro apmācību "gandrīz no agras bērnības".

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu