Maksims Busels komentē doto iespēju atgriezties šovā "Dejo ar zvaigzni"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

23. oktobra šova "Dejo ar zvaigzni" tiešraidē tapa zināms, ka šovā atgriežas M.Čehova Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels ar partneri Lizu Maniju. Aktieris saviem soctīklu sekotājiem atklāj emocijas par doto iespēju atgriezties šovā.

Maksims Busels un Liza Manija saņēma 9122 balsu, kas ir trīs reizes vairāk nekā rolandam če un Vitai Laicānei, kā arī Matīsam Karro un Zanei Prokofjevai.

Foto: instagram/maximbusel

Busels savos sociālajos tīklos dalījās ar video, kur redzams, cik patīkami pārsteigts bija, uzzinot rezultātus. "Sorry, esmu pārāk emocionāls! Esmu bez vārdiem! Milzīgs paldies par jūsu atbalstu!"

"Jūs nedzirdat manu sirdi!" prieku neslēpa Busels, kurš video acīmredzami bija bez vārdiem.

Viņam pievienojās arī deju partnere Liza Manija, četrkārtējā Latvijas čempione un daudzu starptautisku sacensību uzvarētāja un fināliste - viņa dalījās ar foto, kur redzama video zvanā ar Buselu pēc tam, kad šova tiešraide jau bija beigusies. Viņa pateicās atbalstītājiem ar vārdiem: "Joprojām emocijas! Tas viss, pateicoties jums visiem!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļā par izstāšanos no šova paziņoja psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode. Šova veidotāji pieņēma lēmumu ļaut skatītājiem lemt, kuram no izbalsotajiem dalībniekam dot otro iespēju, ļaujot šovā atgriezties.

Šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, šķēpmetēja Madara Palameika, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina un mākslinieks vizionārs Kašers. Nākamajā tiešraidē viņiem pievienosies Busels. 

Foto: atskats uz šova "Dejo ar zvaigzni" sesto tiešraidi 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu