Pēc šķiršanās no vīra Brokai piedēvē dienesta romānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Teātra aprindās mēļo par aktrises Baibas Brokas un komiķa Jāņa Skuteļa satuvināšanos. Ņemot vērā to, ka Broka nu ir brīva sieviete, "Privātā Dzīve" mēģināja noskaidrot, vai baumām par jaunu attiecību veidošanos ir pamats. 

Šajā sezonā Jaunā Rīgas teātra trupai pievienojies jauns aktieris – komiķis Jānis Skutelis, ar kuru Baibai izveidojusies īpaša saikne. Viņi jau lieliski saspēlējušies izrādē "Krizantēmas" un abi paguvuši arī kļūt par laulātu pāri režisores Elzas Gaujas jaunajā spēlfilmā "Mamma vēl smaida".

"Privātā Dzīve" pamanīja, ka Baiba kopā ar Jāni aktīvi apmeklē pašmāju filmu pirmizrādes un pēc tām abi slīgst sarunās. 

Sastopot Broku publiskā pasākumā, viņai tika taujāts, vai darbs izrādēs un filmās aktierus satuvina. Viņa atbildēja: "Protams, jo filmēšanas laukumā tu dabū parunāties ar cilvēku vairāk nekā ikdienā – garām skrienot.

Darbs kino un teātrī cilvēkus ļoti, ļoti savieno. Tur mēs, iespējams, atklājamies daudz vairāk nekā dzīvē." Uz jautājumu, vai tā noticis arī ar viņu un Jāni Skuteli, jo runā, ka abiem izveidojušās romantiskas attiecības, Baiba smaidot atbildēja:

"Tādas baumas klejo? Es nekomentēšu šo."

Pandēmijas laikā viņa izšķīrusies no vīra - JRT skaņu inženiera Gata Buiļa. Vaicāta, kādēļ tā noticis, aktrise bija lakoniska: "Tas bija pandēmijas laiks."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 25. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu