Novērsti "WhatsApp" darbības traucējumi

Ziņa papildināta plkst. 13.32
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

ASV tehnoloģiju gigants "Meta" paziņojis, ka sociālās saziņas vietnes "WhatsApp" darbības traucējumi ir novērsti.

"Mēs zinām, ka cilvēkiem šodien bija problēmas ar ziņojumu nosūtīšanu vietnē "WhatsApp". Mēs esam novērsuši problēmu un atvainojamies par sagādātajām neērtībām," paziņoja sociālā tīkla "Facebook" un "WhatsApp" māteskompānija.

Kā "Apollo.lv" jau ziņoja, šodien "WhatsApp" saskaŗies ar tehniskām problēmām, kas novērotas visā pasaulē. 

Tika norādīts, ka lietotni var atvērt, taču nebija iespējams ne nosūtīt, ne saņemt ziņas. Daudzi lietotāji norādīja, ka ir redzams paziņojums, ka lietotne cenšas savienoties ar serveri, taču nekas vairāk nenotiek.

Atsaucoties uz pakalpojumu statusu "Downdetector", problēmas "WhatsApp" piemeklējušas pirms desmitiem no rīta pēc Latvijas laika. 

"WhatsApp" pārstāvis izplatīja paziņojumu, kurā teikts: "Zinām, ka daudziem cilvēkiem ir problēmas ar ziņu nosūtīšanu un saņemšanu. Pašlaik strādājam pie tā, lai "WhatsApp" jau tuvākajā laikā būtu pieejams ikvienam."

"WhatsApp" ir viena no populārākajām ziņapmaiņas lietotnēm pasaulē, un tai ir vairāk nekā divi miljardi aktīvu lietotāju.

Platformas māteskompānija "Meta", kam pieder arī "Facebook" un "Instagram", pagaidām nav komentējusi notikušo.

"The New York Times" norāda, ka parasti interneta pakalpojumu problēmas ir iespējams atrisināt dažu minūšu vai stundu laikā, taču, ņemot vērā "WhatsApp" mērogu un nozīmi komunikācijā visā pasaulē, "katra sekunde var radīt nozīmīgas problēmas".

"WhatsApp" darbības pārrāvums notiek kompānijai "Meta" ļoti neveiksmīgā laikā. Tikko uzņēmums sāka reklāmas kampaņu, kurā "WhatsApp" nodēvēta par "drošu un uzticamu alternatīvu citiem ziņapmaiņas pakalpojumiem". 

Kā novēroja portāls "Apollo.lv", atšķirībā no "WhatsApp", "Facebook" un "Instagram" darbojas bez problēmām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu