Tenisa leģenda Serēna Viljamsa tomēr nav noslēgusi karjeru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: AFP/SCANPIX

Tenisa leģenda Serēna Viljamsa sarunā ar žurnālistiem atzinusi, ka tomēr nav noslēgusi profesionālo karjeru, vēsta "Reuters".

41 gadu vecā tenisiste augustā publiskā esejā norādīja, ka viņas turpmākā attīstība viņu vedot prom no tenisa, liekot noprast, ka viņa pēc septembrī notikušā "US Open" turnīra noslēgs sportistes gaitas.

Tenisa leģenda pēc zaudējuma ASV atklātā turnīra trešajā kārtā sastapās ar apsveikumu jūru. Tagad gan pati Viljamsa, preses konferencē runājot ar žurnālistiem, atzinusi, ka gala vārdu savā tenisa karjerā vēl nav teikusi.

"Neesmu noslēgusi karjeru. Manas atgriešanās iespējas ir augstas. Manā pagalmā ir tenisa laukums. Par karjeras noslēgšanu vēl neesmu domājusi. Kādu dienu pamodos, izgāju dzīvē un sapratu, ka pirmo reizi savā dzīvē negatavojos sacensībām. Tā bija dīvaina sajūta. Tā bija manas atlikušās dzīves pirmā diena, ko es izbaudīju, bet es joprojām cenšos atrast balansu," sacīja tenisiste

Viljamsa ir viena no pasaules visu laiku izcilākajām tenisistēm. Viņa pasaules vienspēļu ranga pirmajā vietā ir bijusi 319 nedēļas, ieskaitot rekorda vērtās 186 nedēļas pēc kārtas, un piecas reizes rangā gada beigās finišējusi pirmā.

Viņa ir izcīnījusi 23 "Grand Slam" vienspēļu titulus. Tik daudz atklātajā ērā nav izdevies nevienai citai tenisistei. Vairāk ir tikai austrālietei Mārgaretai Kortai, kura lielāko daļu 24 titulu "Grand Slam" turnīros sakrāja amatieru turnīros pirms atklātās ēras iestāšanās 1968.gadā.

Viņa ir arī 2012.gada olimpisko spēļu Londonā uzvarētāja vienspēlē.

Dubultspēlē viņa ir uzvarējusi 14 "Grand Slam" turnīros, kā arī trijās olimpiskajās spēlēs, bet jauktajā dubultspēlē viņas kontā ir divi "Grand Slam" tituli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu