Larsens par Merzļikinu: Mums bija saruna, un viņam ir skaidrs skatījums uz notiekošo

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Daniils Tarasovs šobrīd spēlē labāk par savu konkurentu un vienlaikus komandas biedru Elvi Merzļikinu, savu izvēli par labu krievu hokejistam skaidro vienības galvenais treneris Breds Larsens.

"Blue Jackets" otrdien (trešdien plkst.2 pēc Latvijas laika) Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā uzņems Arizonas "Coyotes" un otro cīņu pēc kārtas Kolumbusas vienības vārtos stāsies Tarasovs.

Iepriekšējā mačā Tarasovs atvairīja 30 metienus, palīdzot "Blue Jackets" viesos ar rezultātu 5:1 pārspēt Ņujorkas "Rangers". Larsens otrdien uzsvēra, ka viņa izvēli izšķirot paši spēlētāji ar savu sniegumu laukumā.

"Elvis nav demonstrējis savu labāko sniegumu, un ir normāli to teikt atklāti. Gan es, gan viņš pats zina, ka var labāk. Mans kā trenera uzdevums ir dot sargāt vārtus tam vārtsargam, kurš, manuprāt, tajā brīdi ir labāks. Un tas šobrīd ir Tarasovs. Tas gan nenozīmē, ka Elvis kādā brīdi nevar atgūt savu pozīciju. Man bija saruna ar Elvi, un viņam ir skaidrs skatījums uz notiekošo," hokeja žurnālists Džefs Svoboda citē Larsena teikto.

Merzļikins šosezon četrās spēlēs svinējis divas uzvaras, ielaidis vidēji 4,2 ripas un atvairījis 86,4% metienu. Tarasovam trīs mačos ir viena uzvara, vidēji ielaistas 3,3 ripas un atvairīti 91,2% metienu.

No savainojuma turpina atkopties Merzļikina pēdējo sezonu konkurents Jonass Korpisalo.

"Blue Jackets" ar sešiem punktiem septiņās spēlēs ir priekšpēdējā starp 16 Austrumu konferences komandām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu