Tukumā bērnu klātbūtnē vīrietis sadūris savu sievu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Pankratov Yuriy/Shutterstock

Tukumā vīrietis bērnu klātbūtnē sadūris savu sievu, pavēstīja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Pirmdien, 24. oktobrī, ap pulksten vieniem naktī Tukuma iecirknī no mediķiem tika saņemta informācija, ka Aviācijas ielā vīrietis ar nazi ir sadūris savu sievu, kura nogādāta ārstniecības iestādē. Slimnīcas personāls sievietei konstatēja trīs durtas brūces mugurā un citas traumas.

Policisti nekavējoties ieradās notikuma vietā, kur, veiksmīgi sadarbojoties ar pašvaldības policiju, tika veikti meklēšanas pasākumi tuvējā apkaimē, un drīz vien pēc sniegtajām pazīmēm izdevās atrast iespējamo vainīgo personu. Vīrietis tika nogādāts īslaicīgās aizturēšanas vietā un šobrīd tiek lemts par drošības līdzekļu piemērošanu.

Jāpiebilst, ka dzīvoklī atradās arī nepilngadīgas personas un policisti parūpējās par sievietes bērniem, tos nogādājot drošā vidē.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību. Tāpat tiek lemts par papildu kvalifikāciju saistībā ar svešas mantas tīšu bojāšanu, jo vīrietis, dodoties projām, izdauzīja sievietes automašīnas logiem stiklus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu