Lauris Reiniks iepazīstina ar saviem DNS testa rezultātiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Dziedātājs Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē "Twitter" iepazīstinājis ar saviem DNS testa rezultātiem, kas noteikti ar "My Heritage" starpniecību.

Dziedātājs raksta, ka DNS testa rezultātus saņēmis jau pirms kāda laika. "Diezgan forši, bet esmu mazliet pārsteigts."

"My Heritage" DNS testa rezultāti uzrāda, ka Reinikam ir 100% baltiešu asinis.

Kāds no komentētājiem ieteicis testa rezultātiem veikt padziļinātu izpēti, skaidrojot, ka šī ir slikta datubāze mūsu reģionam. Lauris gan atbildēja, ka "My Heritage" esot vislielākā datu bāze tieši Eiropā. "Un mēs it kā esam Eiropā."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Lauris Reiniks pēc mazliet vairāk nekā mēneša prombūtnes atgriezies dzimtenē. Dziedātājs vasaras beigās paziņoja, ka uz laiku pametīs Latviju, lai dotos mācību braucienā uz Latīņameriku.

Vēlāk atklājās, ka iemesls bija ne tikai jaunas valodas apguve, bet vēlme pēc "restartēšanās". "Man vajadzēja noraut stopkrānu, jo veselība sāka streikot. Uz brīdi pateicu nē gan televīzijai, gan mūzikai, gan pasākumu vadīšanai, lai pats atpūstos, rehabilitētos un arī kaut ko šeit iemācītos. Šajā gadījumā tā ir spāņu valoda, kuru prombūtnē apgūstu.

Es varēju turpināt strādāt un pelnīt naudu, bet, kā es saku, visu pasaules naudu nenopelnīšu. Galvenā ir garīgā veselība, jo, kad esam atpūtušies un iedvesmojušies, tad varam dot atkal kādam citam," stāstīja Reiniks.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu