"Ērkšķu" dalībnieču starpā, šķiet, izveidojies mīlas trijstūris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Skandalozajā projektā "Caur ērkšķiem uz…" uzvirmojušas pirmās mīlas intrigas. Mēļo, ka dažu dalībnieču starpā uzplaukušas jūtas. Kurš paliks lieks?

Intrigu virpulī iekļuvusi bravūrīgā Marija, Anstasija un trīs bērnu māmiņa Kristīne, kura neslēpj savu aizraušanos ar alkoholu.

Anastasija ir Marijas dzīvesbiedrene ārpus šova, taču jau kādu laiku sievietes vairs romantiskas attiecības nesaistot.

Dalībniecēm radušās aizdomas, ka Mariju un Kristīni vieno kas vairāk nekā tikai koleģiāla draudzība, un viesošanās laikā Rundāles pilī meitenes nekautrējas abas aizdomās turamās pavilkt uz zoba.

Runas vēl vairāk pastiprina pašas Kristīnes teiktais, ka pils varētu būt īstā vieta, kur Marijai viņu bildināt.

Meiteņu izspēlētā bildinājuma sarīkošanas aina gan vairāk izskatās pēc teatrāla joka, bet kas zina – varbūt šajos jokos slēpjas arī kāds patiesības grauds?

Savus minējumus par jaunā pārīša attiecībām izsaka arī citas "Ērkšķu" dalībnieces un pauž bažas, vai trīs bērnu māmiņa Kristīne tik krasi varētu mainīt savu orientāciju. Tikmēr dažas norāda uz to, ka Mariju un Anastasiju joprojām saistot nešķirama saikne.

"Marijai nevar būt nekādu citu attiecību, jo viņa joprojām ir atkarīga no Anastasijas. Kad atdalīsies, būs cita runa," savā viedoklī dalās Madara, kurai pēc vārda kabatā nav jāmeklē. Tikmēr pati Anastasija saka, ka viņai ir pamatotas aizdomas, ka viss ir daudz nopietnāk nekā izskatās: "Visas taču kopā dzīvo, kopā guļ... protams, ka visu arī redz, nav ko tēlot!"

Pati Kristīne neslēpj, ka ļoti labprāt apprecētos, savukārt otra attiecību trijstūra epicentrā iesaistītā – Marija, kura šovā piedalās kopā ar iepriekšējo partneri, par šo tēmu runāt izvairās.

Jau iepriekšējās projekta "Caur ērkšķiem uz..." sezonās ir pieredzēts, ka izveidojas jauni meiteņu pāri, tāpēc, vai tā būs arī šoreiz, rādīs tālākie projekta notikumi.

Atgādinām, ka sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz..." ceturtdienu vakaros skatāms "STV Pirmā!".

Vairāk uzzini 1188.lv!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu