"Ērkšķus" pamet vēl viena dalībniece, kura ir apņēmības pilna mainīt sistēmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" jaunākā sērija nesa līdzi jaunus pārsteigumus - kārtējo reizi dalībnieces tika izrautas no komforta zonas, kas, protams, radīja dažāda spektra emocijas, un, kā ierasts, sērija noslēdzās ar izbalsošanu.

Dāmas pametušas Bruknas muižu un devušās ceļā, piestājot Līvānos, gleznainā viesu namā Daugavas krastā. Tur tuvību ar dabu apliecina ne tikai pieticīgie dzīves apstākļi, sausās labierīcības un aukstā duša, bet arī gaidāma sazemēšanās ar savu iekšējo "Es" un zemes enerģijām.

Tiesa, ne visām dāmām latviskās tradīcijas iet pie sirds - saullēkta baudīšana, kuras laikā vākta maģiskā rīta rasa nepieredzēti agrā un pēc dažu domām utopiskā aktivitātē, raisa vēl nedzirdētus epitetus.

Dāmu kurnēšana nepaliek bez sekām, un uz izbalsošanas strīpas jau atkal Bukums norāj par nekorekto uzvedību: "Tas ir bezjēdzīgi. Jau atkal pirmais, ko no rīta dzirdu, ir jūsu lamuvārdi. Man ir retorisks jautājums – ja diena vēl nav sākusies un jūs pasūtāt pasauli di*&*, ko pasaule jums atbildēs?! Zinu, ka jūs besī noteikumi, attīrīšanās, saskaņa un harmonija, bet, lūdzu, skatieties uz lietām plašāk.

Guļot, dusmojoties, ārdoties nekas nemainīsies. Uz burvju paklāja neatlidos onkulītis ar burvju nūjiņu. Jums pašām ir jācenšas, jāmainās un jāatveras. Neviens nepadomās sliktu par jums, ja paliksiet vienkāršākas, jo šāda komunikācija ar pasauli nav pareiza," savā uzrunā jau atkal trāpīgi skarbs ir "Caur ērkšķiem uz…" vadītājs Jānis Bukums.

Aicinot dalībnieces izteikt savu viedokli par to, kurai kolēģei būtu projekts jāpamet, teju vienbalsīgi tika nosaukts Lilitas vārds - gan sadzīvisko konfliktu dēļ, gan pārmetot nespēju iekļauties kolektīvā un to, ka viņa jau šobrīd no projekta sev esot paņēmusi visu, ko var.

Apkopojot ekspertu vērtējumu, kļūst skaidrs, ka “Ērkšķus” patiesi jāpamet trauslajai Lilitai, kura cer, ka viņas dzīvesstāsts palīdzēs mainīt sistēmu.

"Tu esi malacis, tu tiešām ļoti labi komunicē, bet runā, lūdzu, mazlietiņ skaļāk un nesarežģī vienkāršas lietas. Tu esi talantīga, skaista, mērķtiecīga un gudra. Tu tiešām esi nogājusi lielu ceļa posmu un guvusi secinājumus. Paņem no projekta to, kas tev ir vajadzīgs," Lilitai vēlēja Bukums.

Tikmēr pati Lilita, pametot "Ērkšķus", atklāti sacīja: "Es daudz ko esmu sapratusi, man patiesi vajadzēja projektu, lai visu saliktu pa plauktiņiem. Es neturu ļaunu prātu uz jums, un vienīgais, ko novēlu, - izejiet no intrigām! Mans ceļš ved tālāk."

Lilita ir 19 gadus veca sieviete no Rīgas. 14 gadu vecumā viņa tika piesieta pie slimnīcas gultas, lai ārstētu viņai nepatiesi piedēvētu psihisku saslimšanu.

Augusi ar patēvu, kurš meiteni gadiem ilgi seksuāli izmantoja. Taisnības cīnītāja, kurai līdz laimei tāls ceļš ejams, ko šobrīd apgrūtina panikas lēkmes un depresija. Sapņo kļūt par profesionālu mūziķi, vēlas daudzpusēji izglītoties un iekļauties sabiedrībā.

Foto: publicitātes

Atgādinām, ka sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz…" ceturtdienu vakaros skatāms "STV Pirmā!", bet jebkurā ērtā laikā internetā – Tet TV+

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu