VIDEO Briedis dižojas, ka salabojis vienu no apzāģētajiem soliņiem Latvijā (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/ mairisbriedis13/TikTok

Latvijas bokseris, bijušais pasaules čempions boksā un viens no politiskās partijas "Saskaņa" deputāta amata kandidātiem 14. Saeimas vēlēšanās Mairis Briedis sociālo tīklu vietnē "Tik Tok" publicējis video, kurā redzams, kā viņš dižojas, ka salabojis vienu no pieturvietās sazāģētajiem soliem.

"Tu teiksi - sīkums! Jā, bet, ja arī Tu izdarītu kaut vai tik vien, pavisam drīz mēs dzīvotu pilnīgi citos apstākļos!" raksta bokseris.

Briedis piebilst, lai arī šis darbs "ir kā piliens jūrā", viņš tic, ka "labais vairo labo" un, iespējams, kāds no viņa konta sekotājiem "rīt būs nākošā darba autors". 

Salabotais soliņš atradās pieturvietā "Aņģi", liecina boksera publicētais video.

Kā ziņots, pie valsts autoceļiem Dobeles un Tukuma novadā šonedēļ izdemolētas 15 autobusu pieturvietas, ziņoja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Pieturvietās bojāti soliņi, kuriem izzāģētas un nozagtas kopā 69 koka latas. Vandāļu nodarītie zaudējumi ir 1157,17 eiro. LVC Zemgales reģionālā nodaļa ir vērsusies Valsts policijā ar iesniegumu par valsts autoceļam nodarītajiem zaudējumiem un ar lūgumu izmeklēt pieturvietu soliņu bojāšanas gadījumu.

Apzagtās pieturas atrodas uz Liepājas šosejas (A9), kā arī reģionālajiem autoceļiem Jelgava (Tušķi)-Tukums (P98) un Dobele-Jaunbērze (P102). Dobeles novadā aprīkojums vienā vai abās brauktuves pusēs bojāts deviņās pieturās: "Lejasstrazdu pagrieziens", "Līvbērzes stacija", "Aņģi", "Kāļi", "Rasas", "Vēdzeles", bet Tukuma novadā sešās: "Pikšas", "Bražas", "Apšupes ferma", "Atmodas", "Pagrieziens uz Džūksti".

Krievijas propagandisti informāciju par apzāģētajiem soliņiem izmantojuši vienā no saviem zināmākajiem raidījumiem.

LVC skaidro, ka katru gadu uz Latvijas valsts autoceļiem tiek nozagts vai sabojāts sabiedriskā transporta pieturvietu un cits autoceļu aprīkojums, ceļazīmes, drošības barjeras, luksofori, apgaismojums. Zādzību un vandālisma sekas ir gan materiālie zaudējumi, kas ik gadu ir vairāki simti tūkstošu eiro, un mazākas ērtības, gan tādā veidā bieži tiek apdraudēta autoceļu lietotāju drošība.

Briedis pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā tika kritizēts par to, ka sociālajos medijos publicēja ierakstu, kurā Krievijas izraisītajā karā Ukrainā "nenostājas nevienā pusē" un vainoja medijus karadarbības, viņaprāt, nepareizā atspoguļošanā. Tāpat Briedis ticis kritizēts arī par to, ka neatbalstīja padomju armijai veltītā pieminekļa Uzvaras parkā nojaukšanu.

Briedis iepriekš saņēmis arī sabiedrības nosodījumu par to, ka sociālajos medijos dalās ar Baltkrievijas pašpasludinātā prezidenta Aleksandra Lukašenko un vakcīnskeptiķu video.

@mairisbriedis13

Tu teiksi - sīkums! Jā, bet, ja arī Tu izdarītu kaut vai tik vien, pavisam drīz mēs dzīvotu pilnīgi citos apstākļos! Mēs dzīvojam tādā vidē, kādu paši mēs to radām! Lai arī šis darbiņš ir kā piliens jūrā, ticu, ka labais vairo labo un, iespējams, tieši Tu rīt būsi nākošā darba autors! Ja tā- dod ziņu!

♬ оригинальный звук - Insta/Javokhir_ummataliyev📌
Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu