VIDEO "Viņa manā auto ietriecās." Autovadītājs Zolitūdē notriec pasta darbinieci uz gājēju pārejas (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Ground Picture/Shutterstock

Piektdienas, 28. oktobra, rītā kāds autovadītājs Gramzdas ielā Rīgā notriecis pasta darbinieci uz velosipēda brīdī, kad viņa šķērsoja gājēju pāreju. Vīrietis saka, ka nav manījis cietušo, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Velosipēdiste ar visām Zolitūdes iedzīvotāju vēstulēm tika notriekta un nogādāta slimnīcā.

Negadījums notika uz spilgti apzīmētas gājēju pārejas iepretim lielveikalam "Rimi". 

Automašīnas vadītājs stāsta, ka neredzēja sievieti uz velosipēda. "Viņa ietriecās mašīnas sānā. Sanāca tā, ka viņa manā auto ietriecās," viņš saka.

Plašāk izskaidrot neuzmanības iemeslu vīrietis nespēja. Šoferis šoka stāvoklī stāvēja blakus mediķu specializētajam transportlīdzeklim, kamēr ārsti sievietei sniedza neatliekamo palīdzību.

Cietušās sievietes dēls kādai citai velosipēdistei, kas negadījuma brīdī brauca pa Gramzdas ielu, palūdza pieskatīt mātes darba divriteni, kamēr tiek kārtotas formalitātes ar policiju. Groziņā joprojām atradās vietējo iedzīvotāju privātās vēstules. Sieviete labprāt izpalīdzēja.

Cietušās dēls aizkadrā stāsta, ka ir dusmīgs uz neuzmanīgiem automašīnu vadītājiem. Viņš uzskata, ka māte negadījumā nav vainojama. Policija, pieņemot paskaidrojumu no  autovadītāja, visticamāk, spriedīs tāpat.

Ceļu satiksmes noteikumos atrunāts, ka, tuvojoties pārejai, autovadītājam ir rūpīgi jāpēta, vai netuvojas gājēji.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu