Žizele Bundhena un Toms Breidijs paziņo par šķiršanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Toms Breidijs un Žizele Bundhena.
Toms Breidijs un Žizele Bundhena. Foto: Charles Sykes/AP

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena un Amerikāņu futbola līgas (NFL) leģenda Toms Breidijs paziņojuši, ka pēc 13 gadiem laulībā šķiras, liecina abu ieraksti vietnē "Instragram".

"Mēs pieņēmām šo lēmumu draudzīgi un ar pateicību par kopā pavadīto laiku," rakstīja Breidijs, piebilstot, ka lēmums bijis ilgi pārdomāts.

"To darīt, protams, ir sāpīgi un grūti, tāpat kā daudziem cilvēkiem, kuri katru dienu visā pasaulē piedzīvo vienu un to pašu," pauž sportists. "Tomēr mēs novēlam viens otram tikai to labāko, ejot uz visām jaunajām mūsu dzīves nodaļām, kas vēl nav rakstītas."

Paziņojums noslēgumā Breidijs paudis lūgumu ievērot "privātumu un cieņu”.

Bundhena piebilda: "Mēs turpināsim kopā audzināt bērnus, lai sniegtu viņiem mīlestību, rūpes un uzmanību, ko viņi ir pelnījuši."

Pārim ir divi kopīgi bērni, un Breidijam ir viens dēls ar savu bijušo partneri.

Breidijs un Bundhena sāka tikties 2006. gadā un apprecējās 2009. gada sākumā.

Brazīliete Bundhena, kura par modeles karjeras beigām paziņoja 2015. gadā, ir bijusi viena no vislabāk apmaksātajām modelēm pasaulē kopš 2001. gada. Viņa kļuva slavena 90. gadu beigās. 

Breidijs, kurš ir vistitulētākais sportists NFL vēsturē, martā paziņoja par savas karjeras atsākšanu Tampabejas "Buccaneers" sastāvā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu