Rīgā cena samazinās tikai benzīnam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas uzpilde.
Degvielas uzpilde. Foto: Pavel Kubarkov/Shutterstock

Rīgā un Viļņā oktobra pēdējā darba nedēļā samazinājās 95. markas benzīna cena, savukārt dīzeļdegvielas cena samazinājās vienīgi Viļņā. Vienlaikus Tallinā degvielas cenas praktiski nemainījās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena kritās par 2,1% - līdz 1,834 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saglabājās stabila un maksāja 1,994 eiro par litru.

Viļņā 95. markas benzīna cena samazinājās par 2,3% - līdz 1,699 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,1% - līdz 1,899 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena palielinājās par 0,1% - līdz 1,93 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā nemainījās un piektdien maksāja 1,974 eiro par litru.

Rīgā autogāzes cena nemainījās un bija 0,835 eiro par litru, savukārt Viļņā un Tallinā autogāzes cenas samazinājās, tostarp Viļņā cena saruka par 0,8% - līdz 0,783 eiro par litru, bet Tallinā autogāzes cena samazinājās par 1,1% - līdz 0,87 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu