Septītā šova "Dejo ar zvaigzni" tiešraide pārsteidza ar negaidītiem izbalsošanas rezultātiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Nupat aizvadīta septītā šova "Dejo ar zvaigzni" tiešraide, kurā dalībnieki pārsteidza ar košiem tēliem Halovīna svētku noskaņās. 

Augstāko žūrijas vērtējumu ieguva divi pāri - Jānis Pētersons ar savu deju partneri Olenu, kā arī Maksims Busels un Liza.

Kā ierasts, arī šī vakara izskaņā žūrijas vērtējums apvienojās ar skatītāju balsojumu un noteica, kuri pāri turpina dalību šovā.

Šovakar žūrija un skatītāji lēma, ka šovakar šovs bija jāpamet Madarai Palameikai un Leonardam Petkevičam.

Dalībnieki šonedēļ bija pārtapuši dažnedažādos spocīgos tēlos. Rūta un Viktors pārtapa par Čakiju un Tifaniju Valentainu. Aminata un Maks priekšnesumam iedvesmojās no leģendārās filmas par Hariju Poteru. Elīna un Marts aizveda uz kādu baisu cirka izrādi. Jānis un Olena Halovīna nedēļai iedvesmojuās spoku stāstos no Latvijas pilīm un skatītājiem atklāja, kā spokojas Rundāles pils dāma. Savukārt Kašers un Paula izspēlēja šausmu ainas ar garu parādīšanos, kā arī dos padomus, kā atvairīt ļaunos garus, zombijus un citas šausmas.

Mārča un Esteres priekšnesums bija saldais ēdiens spāņu seriāla "Money Heist" faniem. Madara un Leonards pārsteidza ar priekšnesumu, kurā atdzīvojās Drakula.

Vakara izskaņā uz skatuves kāpa Maksims un Liza, kuri savā tango izspēlēja ainiņas no animācijas filmas "Līgava-līķis".

Šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, mākslinieks vizionārs Kašers, Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu