VIDEO ⟩ VDD vērtē LKS deputātes Osipovas izteikumus par padomju pieminekli (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Valsts drošības dienests (VDD) sācis vērtēt Latvijas Krievu savienības (LKS) jaunievēlētās deputātes Jeļenas Osipovas izteikumus sociālajos tīklos saistībā ar padomju pieminekļa demontēšanu Liepājā.

VDD ir sācis vērtēt minēto gadījumu atbilstoši savai kompetencei. Ņemot vērā minēto, VDD patlaban plašākus komentārus nesniedza.

LKS Liepājas teritoriālās organizācijas vadītāja Osipova sociālajos tīklos norādījusi, ka, vērojot pieminekļu nojaukšanu, ir redzams, ka 30 gadu laikā "mūsos" neieklausījās.

"Mēs teicām jau iepriekš, ka nacisti bradās mūsu vēsturisko atmiņu, pārrakstīs to un jauks nost pieminekļus mūsu aizstāvjiem. Mums neticēja. Teica, ka esam radikāli spēki, paralēli vēlētāji ievēlēja populistus un cilvēkus, kuri nespēj panākt savu," norādījusi Osipova.

Osipova savā video redzama novietojam karavīra ķiveri uz koka krusta.

"Tas, ko mēs teicām, iepriekš jau izpildījās, bet tagad klausieties, kas būs tālāk - šādi notiks ar visiem, kuri mēģinās mūs pazemot. Lielākais, ko saņems šie cilvēki, ir bērza krusts un metāla ķivere," norādījusi Osipova.

Jau ziņots, ka Liepājas centrā, pie ledus halles, 25.oktobrī bez starpgadījumiem demontēts padomju armijai veltītais piemineklis.

LKS pārstāvji 14.Saeimā netika ievēlēti.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu