Ko mums sola novembris? Lielais mēneša horoskops visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LOGVINYUK YULIIA/Shutterstock

Novembrī astroloģiskais fons daudzās jomās ir pozitīvāks nekā iepriekšējā mēnesī. Šādas tādas problēmas var sagādāt aptumsumu ietekme novembra sākumā, bet mēneša beigas būs labvēlīgas aktīvai darbībai.

Novembra sākumā gaisā virmos neliela spriedzīte, var nākties risināt pagātnē nesakārtotus jautājumus, skaidrot attiecības. No 25. oktobra, kad bija Saules aptumsums, līdz 8. novembrim, kad būs Mēness aptumsums, ir tā dēvētais "starpaptumsumu koridors". Astroloģijā valda uzskats, ka tas ir īpašs laiks, kad par sevi atgādina seni notikumi vai cilvēki no pagātnes. Zodiaka zīme, kurā atrodas Mēness aptumsuma brīdī, iezīmē tā tendences. Šajā aptumsumā valdīs Vērša zīme, un tas nozīmē, ka iespējams lielāks satraukums par dzīves stabilitāti, ienākumiem, biznesu, jārisina ģimenes vai dzimtas īpašumu jautājumi.

Tā kā astronomiski Mēness aptumsums iespējams tikai pilnmēnesī, tad mūsu Zemes pavadoņa ietekme izpaudīsies dubultā – cilvēkiem jūtīga uztvere un sakāpinātas emocijas. Mēneša sākumā jādzīvo rāmi un apdomīgi.

Savukārt labā ziņa ir tā, ka 24. novembrī par Lielo Labvēli dēvētais Jupiters beidz savu neganto jeb, astrologu valodā runājot, retrogrādo ceļu. Sākas veiksmīgāks laiks uzņēmējdarbībai, jauniem plāniem, projektiem. Ļoti enerģiska diena būs 25. novembris, kad augošs Mēness un spēcīga dinamiskā un ugunīgā Strēlnieka ietekme. Var doties uz priekšu, vien jāraugās, lai viss "pa godīgo", var nākties sastapties ar kādu ne visai godīgu rīcību.

Valsts svētku laiks – dažādās noskaņās. Lāčplēša dienā, 11. novembrī, dienu fonu noteiks Mēness atrašanās Dvīņu zodiaka zīmē. Tā ir sabiedriska, kopības sajūtu radoša un svecīšu nolikšanai, pieminot tos, kas pret Bermontu kāvās, ļoti piemērota. Lāčplēša dienā ir arī spēcīga Skorpiona zodiaka zīmes ietekme, tās "pārziņā" dzīvības un nāves tēmas – tīri emocionāli saviļņojošs un piemērots laiks godināt Latvijas brīvības cīņās kritušos. Savukārt Latvijas dzimšanas dienā, 18. novembrī, dienas fona "rādītājs" Mēness Jaunavas zodiaka zīmē, kam netīk skaļas aktivitātes. Drīzāk var godināt ar vienkāršiem darbiem un tuvākās apkārtnes sakārtošanu.

AUNS

Apcerīgs noskaņojums – kā jau dažkārt, kad rudens pelēkums apņēmis koku kailos zarus. Brīvbrīžos atrodi laiku sev, gremdējies pārdomās, un ļoti iespējams, ka radīsies noderīgas atziņas un idejas. Prāts atvērts jaunām zināšanām, tāpēc derētu pieteikties kādos kursos, lai papildinātu profesionālās iemaņas. Ļoti iespējams, ka paveras jauni karjeras apvāršņi. Liela nozīme draudzībai. Vari paļauties uz sen zināmiem cilvēkiem, ar kuriem kopā "pus puds sāls apēsts". Ja kādam jauniegūtam paziņam pārāk salda mēle, padomā kāpēc. Un nejauc draudzību un naudas lietas.

VĒRSIS

Nemierīgs mēnesis, jo jāpaspēj vairāki darbi vienlaikus. Radīsies sajūta, ka visiem vajag tavu palīdzību un zināšanas, turklāt tūdaļ, un varbūt pat jau... vakar. Atceries, ka darba un samaksas jautājumi iet roku rokā un katram brīdim ir sava cena. Naudas lietām jāpievērš pastiprināta uzmanība. Tostarp arī tēriņiem. Ja vēl nav, tad vēlams iekārtot ienākumu un izdevumu uzskaiti un arī privātajā dzīvē ievērot "finanšu disciplīnu". Brīvajā laikā dažādas saviesīgas aktivitātes un kultūras pasākumi.

DVĪŅI

Diezgan reti nākas redzēt piktus Dvīņus, bet šajā mēnesī ies nemierīgi. Un, kā nepiktoties, ja kārtības nav! Var nākties kolēģiem vai sadarbības partneriem ieceres skaidrot vairākkārt, kā arī labot kļūdas, ko pieļāvuši citi. Kad pacietības kauss ir pilns līdz malām, tad vaininieki dabū vēju. Tā kā tavs prāts allaž atvērts visam jaunajam, būtu vēlams pieteikties kursos vai doties pieredzes apmaiņā – jaunas zināšanas būs ieguvums. Brīvajā laikā pasāc kaut ko kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku: apmeklē pasākumus, dodies pārgājienā pa dabas takām vai ielūdz draugus un radus uz mājas ballīti.

VĒZIS

Lielisks mēnesis, lai izceltos profesionālajā jomā. Tāda sajūta, ka pasaule sadodas rokās vajadzīgajā brīdī un viss iet "kā pa diedziņu". Turklāt arī materiālā ziņā izdevīgi. Vienīgi nevajadzētu pārkāpt savas kompetences vai pilnvaru robežas. Tā ir riski nonākt neveiklās situācijās un iepīties intrigās. Ja ir kādi iestādēs kārtojami jautājumi, tad tos šomēnes iespējams sekmīgi atrisināt. Brīvajā laikā pārsvarā būsi aizņemts ar ģimenes lietām, taču atceries arī par dvēseles izdaiļošanu, ļoti vēlams apmeklēt kultūras pasākumus.

LAUVA

Šarmantais Lauva ar smaidu un iznesību spēj iekarot sirdis un atvērt daudzas durvis. Šis mēnesis ritēs romantiskā gaisotnē un privātā dzīve, iespējams, būs par svarīgāka nekā darba lietas. Uzsmaidi pasaulei un atver sirdi mīlestībai. Ja esi ar kādu kopā – nost ar rutīnu! Izdomā ko aizraujošu. Brīvajiem ļaudīm tikšanās ar jauku cilvēku. Ja ne klātienē, tad varbūt virtuālajā pasaulē. Tikai tur gan nezaudē modrību. Darbā daudz pienākumu – kā jau parasti. Taču viss ies no rokas, un kādam var pavērties ceļš uz karjeras virsotnēm. Tikai pārāk nepaļaujies uz citu solījumiem.

JAUNAVA

Uzcītīgs un sistemātisks darbs – vai gan Jaunava var kā citādi... "Atbildība gandrīz vienmēr atraisa cilvēka labākos spēkus," tā austriešu rakstnieks Stefans Cveigs. Šomēnes tu daudz paveiksi pats savā lauciņā un vēl arī palīdzēsi citiem. Kolēģi vai darījumu partneri ļoti novērtēs tavas spējas plānot un cieši turēties pie tiem plāniem. Svarīga būs arī ģimenes un mīlestības tēma. Labprāt pavadīsi laiku ar tuviem, mīļiem cilvēkiem un vēlreiz pārliecināsies, ka līdzās ir savējie, uz kuriem var paļauties jebkurā dzīves situācijā. Ja sirds brīva, tajā var uzbangot kaislību okeāns.

SVARI

Pienāk brīži, kad rodas apjausma: kaut kas ir dzīvē jāmaina, jādara citādāk. Šādas noskaņas iezagsies sirdī, jo novembris ir tāds filozofisku pārdomu mēnesis. Tas nenozīmē, ka pesimistisks – arī dabas pelēkumā dzīvei var būt košas krāsas, drīzāk – radīsies jautājumi: „Ko daru? Ko vēlos?” Kāds izlems mācīties kaut ko pavisam jaunu, kāds mainīt nodarbošanos, kāds doties pasaules plašumos pretī nezināmajam. Labs laiks arī, lai sakārtotu privāto dzīvi un kopā būšanu balstītu uz stabiliem pamatiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

SKORPIONS

Iespējami jauni peļņas varianti un jauni sadarbības partneri. Svarīgi norunas fiksēt līgumos, lai vēlāk nerodas kādi pārpratumi. Būsi noskaņots rūpīgam darbam – soli pa solim, eiro pie eiro... Biznesa darījumos labi palīdzēs intuīcija. Attiecībās iespējama spriedze un tam par iemeslu var būt tava aizņemtība. Brīvdienās velti laiku saviem mīļajiem. Paveicami arī dažādi saimniecības darbi: kāds vēl steigs sarīkot rudens sakopšanas talku, kāds plānos ģenerāltīrīšanu, kāds ieviesīs kārtību drēbju skapī. Visu kas lieks, bet derīgs, nodod labdarībai.

STRĒLNIEKS

Rosīgs mēnesis. Būsi visur pirmajās rindās, lieliski sapratīsies ar cilvēkiem, veidosies jauni lietišķie kontakti un kāds darījumu partneris var kļūt par sirsnīgu draugu. Ja esi čakli strādājis, tad svarīgas ne tikai uzslavas, bet arī novērtējums materiālā izteiksmē. Nekautrējies runāt par prēmiju, algas pielikumu vai ienākumu pārdali. Brīvajā laikā būsi aizņemts ar saimniecības darbiem mājās, taču nedrīkst atstāt novārtā attiecības ar otro pusīti. Tāpat arī derētu sarīkot plašākas ģimenes svinības un radu saietu. Ja esi viens, tad saposies un izej sabiedrībā - kas zina, kādi aizraujoši piedzīvojumi var gadīties.

MEŽĀZIS

Iedvesmojošs laiks. Daudz enerģijas, vēlme paveikt lielas lietas un arī veiksme ir ar tevi. Būsi uz radošā pacēluma viļņa, un ir vērts realizēt pat visdrosmīgākās ieceres. Citi brīnīsies, bet tev izdosies. Uz ātru un vieglu peļņu gan neceri, bet tas jau nav tavā dabā – ļoti pareizi ir lūkoties uz enerģijas ieguldījumu un materiālo atdevi ilgtermiņā. Varbūt kaut kas jauns jāiemācās, vai jāapgūst kāda ārzemju pieredze. Kā paruna vēsta: zem guļoša akmens ūdens netek. Brīvajā laikā sekmēsies mājas darbi – vari remontēt, pārkārtot, uzlabot. Iesaistīsi radiniekus, visi tevi atbalstīs ar entuziasmu, un rezultāts iepriecinās.

ŪDENSVĪRS

Dodies uz priekšu kopā ar tiem, kas saprot tavas idejas no pus vārda. Šomēnes var nākties sastapties ar skeptiķiem un "viss ir slikti" daudzinātājiem. Nav vērts censties kaut ko pierādīt un tērēt enerģiju, ja vārdi krīt kā tukšumā. Gan īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus. Darbā var rasties neparedzētas un neskaidras situācijas - turies tālāk no ļautiņiem, kas vēlas dzīt intrigas. Brīvajā laikā vari ieplānot nelielus izbraucienus tepat pa Latviju vai uz tuvējām kaimiņzemēm. Kopīgi iespaidi stiprinās ģimeniskas attiecības, bet brīvajiem ļaudīm ceļojuma laikā var uzdzirkstīt simpātijas.

ZIVIS

Mazliet sapņains, mazliet melanholisks noskaņojums un pretrunīgas emocijas, ar kurām grūti tikt galā. Vēlēsies vairāk, nekā dzīve patlaban piedāvā. Dažu brīdi būs vēlme vērties pa logu pelēcīgajā rudenī un neko nedarīt. Saņemies! Būs tas, ko pats spēsi paveikt, tāpēc nepalaid garām iespējas. Darbā var nākt interesanti un ienesīgi priekšlikumi. Turklāt ir labs laiks mācībām, kas vēlāk noderēs profesionālajā jomā. Savu tiesu uzmanības prasīs arī mājas dzīve. Jāgādā par saticību, jo laiku pa laikam var uzplaiksnīt sīki, nevajadzīgi strīdiņi par neko. Kārtojot saimnieciskus jautājumus, pievērs uzmanību, līgumiem, rēķiniem, maksājumu summām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu