FOTO ⟩ Nebija gaidīts tāds apmeklētāju pieplūdums. Pašvaldība pārrunās drošību ar Bauskas šausmu parka organizatoriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Halovīna šausmu parks Bauskā.
Halovīna šausmu parks Bauskā. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bauskas šausmu parku aizvadītajā nedēļas nogalē apmeklēja negaidīti liels apmeklētāju skaits. Interneta vidē parādījās arī vairāki neapmierinātu apmeklētāju ieraksti par pasākuma organizētību. Bauskas novada dome portālam "Apollo.lv" apstiprināja, ka pašvaldība apņēmusies pārrunāt drošības pasākumus ar pasākuma organizatoriem.

Bauskas pilskalna parkā pasākums turpināsies arī šonedēļ, tāpēc pašvaldībā trešdien plānots tikties ar tā organizētāju.

Tikšanās laikā analizēs pagājušās nedēļas nogales notikumus, pārrunās sabiedriskās drošības un kārtības nodrošināšanas pasākumus, aktualizēs nepieciešamo atkritumu konteineru un pārvietojamo tualešu skaitu pasākuma norises vietā.

Kā vēsta portāls "Bauskasdzive.lv", uguns šovu, kas notika sestdien, 29. oktobrī, daudziem apmeklētājiem nemaz neizdevās redzēt, jo rinda uz pasākumu vienā virzienā stiepās līdz Bauskas Valsts ģimnāzijai, bet otrā līdz bijušajai etiķa fabrikai.

Soctīklos par pasākuma organizētību tika publicētas vairākas negatīvas atsauksmes un ziņas par milzīgiem sastrēgumiem uz autoceļa Rīga-Bauska, kā arī par ļoti garām rindām pie ieejas. Tomēr netrūkst arī cilvēku, kas pauž sajūsmu par Bauskas šausmu parkā piedzīvoto.

Foto: Halovīna šausmu parks Bauskā

Pašvaldības un organizatoru tikšanās laikā tiks pārskatītas arī Publisku izklaides un svētku pasākumu drošības likumā noteiktās prasības, kas organizatoram jāievēro pasākuma rīkošanas laikā, pamatojoties uz reālo pasākumu apmeklētāju skaitu pagājušajā nedēļas nogalē.

Kā norāda domē, pasākuma organizētājs iesniegumā bija norādījis, ka no 18. oktobra līdz 5. novembrim kopējais iespējamais pasākumu apmeklētāju skaits varētu būt 5000.

Bauskas šausmu parka organizatori pagaidām atteicās sniegt savu komentāru. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Bauskas pilskalns uz laiku pārtapis par īstenu šausmu parku, kurā izstādīti ap 500 šaušalīgu šausmu filmu cienīgi apskates objekti. 

Parks darbosies līdz 5. novembrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu