"Kamēr uzvarēšu." Markus Riva negrasās padoties, līdz izcīnīs ceļazīmi uz "Eirovīziju"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ markusriva

Mūziķis Markus Riva ir piedalījies un guvis vērā ņemamus panākumus dažādos nacionāla un starptautiska mēroga konkursos, tomēr viņam vēl ne reizi nav izdevies uzvarēt Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē. Pašmāju TV šovā "Vakariņš ar savējiem" mūziķis atklāja, cik reižu vēl piedalīsies atlasēs.

Konkursa "Supernova" atlasē Markus līdz šim piedalījies jau astoņas reizes un pat nedomā padoties. 

Sarunā par atlasi iesaistījās arī mūziķis Guntis Veits, spriedelējot par to, cik reižu vēl Markus piedalīsies: "Es domāju, cik ilgi tas turpināsies." Markus atbildēja:

"Kamēr uzvarēšu."

"Tādu cilvēku kā Markus nav daudz," atzinīgi izteicās Veits. Grupas "Credo" solists ir pārliecināts, ka Markum ilgi vairs nav jāgaida, lai izcīnītu ceļazīmi. "Pēc tādas neatlaidības skaidrs ir viens, vismaz vienreiz tev tur ir jāaizbrauc." Vakariņotāji saskandināja glāzes un novēlēja Markum veiksmi.

Markus ir pārliecināts, ka nav jēgas raudāt spilvenā, ir jāiet un jāmēģina.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka  22. septembrī tiks dots starts dziesmu pieteikšanai Latvijas Televīzijas autoru un dziesmu izpildītāju konkursam "Supernova". Kā zināms, uzvarētājs iegūs iespēju nākamā gada maijā pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Lielbritānijā.

Pieteikšanās noris līdz 1. decembra plkst. 23.59.

Konkursam izvēlētie dalībnieki un dziesmas publiskai vērtēšanai būs pieejamas 2023. gada janvārī. Krāšņi konkursa "Supernova" televīzijas šovi Latvijas Televīzijā gaidāmi nākamā gada februārī.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu