Suns no nozieguma vietas Meksikā nozog cilvēka galvu un aizskrien prom

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mary_Gorbunova/shutterstock

Kāds suns Meksikā nokļuva nozieguma vietā, kur atradās cilvēku mirstīgās atliekas. Pirms policijas ierašanās viņš zobos paņēma cilvēka galvu un metās bēgt, vēsta medijs "Vice".

Kādā mazā Meksikas pilsētā Monte Eskobedo šobrīd norit karteļu cīņa. Uzņemtais video ar suni strauji izplatījās sociālajos tīklos, un štata ģenerālprokurora birojs apstiprināja tā autentiskumu. 

Ziņots, ka cilvēka mirstīgās atliekas tika atrastas bankomāta kabīnē trešdienas vakarā. Pirms notikuma vietā ieradās policija, aculiecinieki stāsta, ka suns atrada mirušā cilvēka galvu.

Policija suni meklēja vairākas stundas, tomēr atrada tikai nākamās dienas rītā kādas mājas nožogotajā teritorijā.

Varas iestādes nodeva galvu tiesu medicīnas ekspertīzes komandai cerībā, ka tā spēs noteikt cilvēka dzimumu un vecumu, kā arī jebkādu citu informāciju, kas varētu palīdzēt identifikācijai. 

Varas iestādes norāda, ka nozieguma vietā tika atstātas divas zīmītes, kas norāda uz uzbrukumu organizētas noziedzības grupējumam.

Pēdējo gadu laikā konkurējošie noziedzīgie grupējumi ir karojuši par teritoriju ziemeļu štatā Zakatekasā. Plašo un mazapdzīvoto iekšzemes štatu izmanto narkotiku pārvietošanai uz ASV.

Šajā štatā izveidotas vairākas narkotiku laboratorijas un tiek rīkotas nometnes jaunu narkotiku izplatītāju apmācīšanai. Tas ir viens no bīstamākajiem Meksikas štatiem ar vienu no augstākajiem slepkavību rādītājiem valstī.

Cilvēku galvu atstāšana kopā ar parakstītām zīmītēm sabiedriskās vietās ir Meksikas karteļu plaši izmantota prakse. Pirms 2006. gada prezidenta vēlēšanām sešas nogrieztas galvas trīs mēnešu laikā tika atstātas populārā pludmales kūrortā. Kopš tā neskaitāmas reizes noziedzīgas grupas ir atstājušas mirušu cilvēku galvas publiskās vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu