"Viņš gandrīz izlēca no 56. stāva." Diāna Kubasova atklāti par sāpīgām attiecībām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ dianakubasova

Influencere, modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova vienmēr publiski vairījusies runāt par savu privāto dzīvi. Viesojoties Dž. Dž. Džilindžera "YouTube" raidījumā "Dž. Spot", viņa atklājās, pastāstot, ka pēc laulībām ar Mārtiņu Tenbergu iekritusi "grāvī".

Pēc šķiršanās no Tenberga, Diāna pārcēlās uz Bali. "Tajā laikā es dzīvoju Bali. Reiz vietējais priesteris man pateica, ka es pēc pieciem mēnešiem iepazīšos ar vīrieti, ar kuru veidošu attiecības."

Lai gan viņa uzskata, ka jādzīvo sava dzīve un nevar klausīties pareģu teiktajā, tomēr tas palicis kādā zemapziņas nostūrī. Pēc pieciem mēnešiem viņa atradās ASV, kur viņa patiesi iepazinās ar vīrieti, kādu vēlējusies. "Viņš bija tāds, kādu es manifestēju, - ceļo, bizness dažādās valstīs, jahta, nodarbojas ar meditāciju un vēl viss kas. Un vēl pa pusei latvietis - viņa tēvs bija latvietis. Bingo!

Viņš bija tieši tāds, kādu es manifestēju. Un priesteriene man pateica, ka es viņu satikšu pēc pieciem mēnešiem. Protams, ka es tai brīdī domāju - ir, bingo!"

Viss esot noticis ļoti strauji, jūtas uzliesmojušas momentā. Jau otrajā attiecību nedēļā vīrietis izteicis pat vēlmi precēt Diānu. 

Kubasova raidījumā stāsta: ""Un tad mēs pārcēlāmies uz Dubaiju. Viņam bija jāstrādā gan ar Dubaiju, gan naktīs ar Ameriku. Lielās slodzes dēļ viņš parādīja savu īsto dabu".

Vaicāta, kādas bija izpausmes, kas lika noprast par nopietnām veselības problēmām, Diāna stāsta: "Es to sapratu mirklī, kad viņš gandrīz izlēca no 56. stāva. Es uz daudz ko pievēru acis, jo tiešām likās, ka ir īstais."

Vīrietis solījis, ka lietos zāles. Kā izrādījās, to darījis jau iepriekš, bet nebija Diānu iepazīstinājis ar savām veselības problēmām. "Viņš mēģināja dabūt zāles, bet es nebiju ar mieru tā dzīvot. Bija gan paranoja, gan bipolārie traucējumi."

Attiecības noslēdzās ar mukšanu. Diāna pameta Bali. Retu reizi abi vēl uzturot kontaktu. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Kubasova reiz bija precētas sievietes statusā. Viņa laulības gredzenus mija ar Mārtiņu Tenbergu 2017. gadā. Laulība bija īsa, tā ilga apmēram divus gadus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu