Ko vilkt pie vīriešu džinsiem? 5 lieliski stilistu ieteikumi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Džinsi ir ļoti tipisks apģērba gabals, kas atrodams ikviena cilvēka garderobē. Džinsi ir ērti, viegli kopjami, kā arī tos var viegli saskaņot ar dažādiem apģērba gabaliem. Tā ir lieliska izvēle jebkuram, jo džinsu izvēle mūsdienās ir ļoti dažāda – jebkurš varēs atrast tieši savam stilam atbilstošas džinsu bikses. Ir viegli pieejami gan dažādu krāsu džinsi, gan stilu un piegriezumu bikses.

Kādi apavi lieliski izskatās pie vīriešu džinsiem?

Pie jebkurām biksēm apavu izvēle ir ļoti svarīga. Svarīgs ir ne tikai apavu ērtums un praktiskums, bet arī tas, kā šie apavi izskatās pie biksēm. Džinsi ir ļoti universāli ar to, ka pie džinsiem praktiski vienmēr labi izskatīsies jebkāda veida apavi, it īpaši pie klasiskiem ziliem džinsiem. Pie džinsiem vīrieši var droši vilkt gan smalkas vīriešu kurpes, gan snīkerus un sportiska stila apavus. Pie ziliem džinsiem noteikti var vilkt jebkādas krāsas apavus, taču, ja džinsu krāsa ir cita, piemēram, melna, balta, pelēka vai kāda košāka krāsa, tad jāpiedomā arī pie apavu krāsas. Noteikti nevajag pie koši sarkaniem džinsiem vilkt raibas krāsainas neona kedas. Pārāk daudz krāsu nav tā labākā izvēle.

Foto: Publicitātes foto

Ja izvēlaties košus un krāsainus vīriešu džinsus, tad labāk izvēlēties mierīgu toņu apavus, vēlams vienkrāsainus. Laba izvēle būs klasiski sporta vai brīvā stila apavi melnā vai baltā krāsā. Ja apavi pilnībā nenosedz potīti, tad noteikti jāpiedomā arī par zeķu izvēli. Ja izvēlaties krāsainus apavus vai džinsus, tad noteikti jāizvēlas neitrālas zeķes, savukārt, ja apavi un džinsi ir visai vienkārši, tad droši varat izvēlēties krāsainas un košas zeķes, kas paspilgtinās jūsu koptēlu un piešķirs jauku akcentu jūsu stilam. Galvenais ir atcerēties galveno stila priekšnoteikumu - izvairīties no vairāk kā 3 krāsu sajaukšanas. Tas attiecas gan uz pamatapģērbu, gan visiem aksesuāriem. Saskaņojiet apģērbu pēc principa - jo mazāk dažādu košu krāsu, jo labāk. Izvēlieties drēbes mierīgos un saskanīgos toņos, bet košās krāsas izmantojiet akcentu radīšanai un koptēla paspilgtināšanai.

Ar kādu apģērba izvēli nevar kļūdīties?

T-krekls un džinsi iet roku rokā – tas ir īpaši saderīgs pāris. Pie klasiski ziliem džinsiem jūs varat pieskaņot jebkādu t-kreklu un būt droši, ka tas labi izskatīsies. Jūs varat izvēlēties dažādu krāsu t-kreklus, arī ar košām apdrukām, rakstiem, aplikācijām un trakiem uzrakstiem – tas viss lieliski izskatās pie standarta džinsiem.

Vēsajā gada laikā pie džinsiem labi izskatīsies klasiski džemperi un bītlenes. Galvenais ir pieskaņot krāsu pie džinsiem, jo mūsdienās var iegādāties džinsus visās iespējamajās krāsās un toņos. Tomēr daudz vieglāk ir pieskaņot drēbes un aksesuārus pie klasiski ziliem džinsiem, jo pie šīm biksēm noteikti piestāvēs jebkādas krāsas apģērbs un apavi.

Ja runa ir par āra apģērbu rudenī un ziemā, tad noteikti labi pie džinsiem izskatās gan dažāda stila ādas jakas, gan auduma mēteļi. Pie šādas kombinācijas labi var pieskaņot gan sporta apavus, gan zābakus vai puszābakus – viss atkarīgs no jūsu vēlmēm un stila ikdienā. Virsjakas izvēle ir atkarīga no jūsu izvēlētajiem apaviem un to stila. Droši izmēģiniet dažādas kombinācijas, lai redzētu, kas jums piestāv un kas nē.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu