Kā izvēlēties elegantu un stilīgu naudas maku? 5 padomi viņai un viņam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Naudas maka izvēle ne vienmēr ir vienkārša. Tas ir aksesuārs, kas mums kalpo katru dienu, tāpēc mēs to redzam un izmantojam bieži. Naudas makam ir jābūt pietiekami ērtam un praktiskam, kā arī vizuāli pievilcīgam – neviens nevēlas tādu naudas maku, kas pašam nepatīk vai nav ērts. Tā kā naudas maki parasti kalpo vairākus gadus, tad brīdī, kad mums ir jāizvēlas jauns naudas maks, bieži vien aizmirstas lietas, kam jāpievērš uzmanība, iegādājoties jaunu naudas maku. Mēģināsim atcerēties, kas tad ir pats svarīgākais.

Kam jāpievērš uzmanība naudas maka ārpusē?

Pirmais, kam ir jāpievērš uzmanība, ir naudas maka vizuālais izskats. Naudas maki mūsdienās ir visdažādākie, tāpēc ikviens sev var atrast piemērotu maku, tikai tam var būt nepieciešams laiks. Ja neatrodat uzreiz tādu naudas maku, kas jums vizuāli patīk, tad labāk nogaidiet un nepērciet pirmo maku, kas šķiet pieņemams. Pameklējiet citos veikalos. Ja jums nepatīk iet uz veikaliem, tad internetveikali ir lieliska alternatīva. Ar pāris klikšķu palīdzību jūs varat apskatīt milzīgu naudas maku piedāvājumu, tāpēc tas ir diezgan drošs veids, kā atrast tieši tādu naudas maku, kas jums vizuāli patīk. Tas ir būtiski, jo jūs šo aksesuāru redzēsiet katru dienu.

Nākamais svarīgais faktors noteikti ir naudas maka materiāls. Ādas naudas maki ir vienmēr modē, tie ir klasiski, un tie kalpos daudz ilgāk. Kvalitatīva materiāla naudas maki tik ātri nenobružāsies un nenolietosies, kas ir svarīgi, jo ikdienā naudas maki bieži vien tiek izņemti un ielikti somiņās vai kabatās. Lētāka materiāla naudas maki var visai ātri zaudēt krāsu, tikt saskrāpēti vai nobružāti. Protams, šādu materiālu naudas maku var izvēlēties, ja jums tas vizuāli ļoti patīk, tomēr ir jārēķinās ar to, ka visai ātri nāksies meklēt jaunu naudas maku.

Foto: Publicitātes foto

Arī naudas maka stilam un dizainam ir nozīme. Centieties izvēlēties naudas maku, kas atbilst jūsu ģērbšanās stilam ikdienā. Piemēram, ja jums ir sportisks stils vai brīvais stils, tad lieliski izskatīsies moderni sportiskā stila maki, kādus piedāvā, piemēram, zīmols Puma. Šādi maki būs klasiski un neitrāli. Savukārt, ja jums ir romantisks ģērbšanās stils, tad piemēroti būs pasteļkrāsas naudas maki ar ziedu rakstiem.

Ceturtā lieta, kas nav mazsvarīga, ir maka izmērs. Jā, izmēram ir nozīme. Ir svarīgi, lai maks ietilptu jūsu ikdienas somiņā vai kabatā – kur nu jūs maku parasti turat. Tam ir ērti jāietilpst, lai to būtu ērti izņemt un ielikt atpakaļ.

Kam jāpievērš uzmanība maciņa iekšpusē?

Praktiskums ir viena būtiska lieta, kam jāpievērš uzmanība. Tas nozīmē, ka ir svarīgi apskatīt, kas maciņam vēderā jeb kādas kabatas un nodalījumi ir tajā atrodami. Tam ir jāatbilst jūsu ikdienas vajadzībām un vēlmēm. Ja jums ir daudz dažādas kartes – bankas kartes, veikalu atlaižu kartes, ID karte, e-talons un tamlīdzīgi, tad noteikti meklējiet maku, kuram būs īpaši daudz vietas kartēm. Pēdējā laikā cilvēki daudz biežāk maksā ar bankas kartēm, tāpēc skaidra nauda vairs nav tik būtiska. Ja arī jūs reti izmantojat skaidru naudu, tad nodalījums monētām var būt pavisam niecīgs vai nebūt vispār.

Noteikti pievērsiet uzmanību arī maciņa iekšējās daļas krāsai. Krāsaina vai tumšas krāsas iekšpuse noteikti būs praktiskāka, kā gaiša un vienkrāsaina, jo tad mazāk varēs redzēt iespējamas maciņa nolietojuma pazīmes. Gaiši naudas maki noteikti prasīs vairāk rūpes, lai tie izskatītos kā jauni.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu