Rihards Bukarts beidzot atradis klubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Rihards Bukarts
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Rihards Bukarts Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rihards Bukarts līdz sezonas beigām pārstāvēs Austrijas klubu Klāgnfertes "EC-KAC", trešdien pavēstīja viņa jaunā vienība.

"Ar prieku paziņojam, ka līdz sezonas beigām esam vienojušies par līgumu ar ilggadēju Latvijas izlases spēlētāju Rihardu Bukartu," teikts vienības paziņojumā.

Kā norāda austriešu vienība, papildinājums uzbrukumā nepieciešams jo nopietnu traumu ir guvis Daniels Oberštainers, kā arī nav zināms, kad ierindā varēs atgriezties Johaness Bišofbergers.

"Mums ir daudz spēļu un traumu dēļ ir iztrūkumi sastāvā, pietrūkst uzbrucēju. Protams, pateicoties jauniešu komandai mēs vienmēr varam nokomplektēt sastāvu, bet drīzumā tā nebūs," par latviešu uzbrucēja piesaistīšanu saka komandas ģenerālmenedžeris Olivers Pilonits. "Daudzi mūsu jaunie spēlētāji būs prom gandrīz mēnesi, jo dosies uz pasaules junioru čempionātu Kanādā."

26 gadus vecais Bukarts pagājušajā sezonā pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Vladivostokas "Admiral", kura rindās 25 spēlēs guva sešus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Pirms tam Bukarts spēlēja Rīgas "Dinamo", vairākas sezonas Vācijas spēcīgākajā čempionātā (DEL), kā arī Čehijā un ASV.

Latvijas izlasi uzbrucējs pārstāvējis piecos pasaules čempionātos un vienās olimpiskajās spēlēs.

Pagājušā gada pasaules čempionātā Bukarts septiņos mačos izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm, tiekot atzīts par vienu no trim labākajiem spēlētājiem Latvijas izlasē.

Austrijas čempionātā "EC-KAC" ar 19 izcīnītiem punktiem 14 mačos ieņem devīto vietu 13 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu