Rafaelam Nadalam un ranga pirmajai raketei Alkarasam mainīgas sekmes Parīzes "Masters" turnīra ievadā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rafaels Nadals
Rafaels Nadals Foto: AFP/SCANPIX

Trešdien, 2. novembrī Parīzes "Masters" turnīra ievadā mainīgas sekmes bija Spānijas tenisa zvaigznēm Karlosam Alkarasam un Rafaelam Nadalam.

Alkarass, kurš sacensības uzsāka no otrās kārtas, savā pirmajā mačā ar 6-4, 6-4 pieveica japāni Jošihito Nišioku (ATP 38.), kamēr pēc divu mēnešu pārtraukuma laukumā ar zaudējumu atgriezās viņa tautietis Nadals, kurš ar 6-3, 6-7 (4:7), 1-6 piekāpās amerikānim Tomijam Polam (ATP 31.).

"Šī spēle bija man jau rokās, kad otrajā setā bija seta un breika pārsvars," pēc mača teica 14 reizes Francijas atklātajā čempionātā uzvarējušais Nadals, kuram tā arī ne reizi nav izdevies triumfēt Parīzes "Masters" turnīrā. "Pēc tam nospēlēju briesmīgi. Nebiju pelnījis uzvaru ar tik sliktu spēli izšķirošos brīžos."

No izsētajiem spēlētājiem zaudējumus piedzīvoja arī neitrālais sportists Daņiils Medvedevs (4.), kurš ar 4-6, 6-2, 5-7 piekāpās austrālietim Aleksam de Minoram (ATP 25.), ar devīto numuru izliktais amerikānis Teilors Frics, kas ar 5-7, 7-5, 4-6 piekāpās franču veterānam Žilam SImonam (ATP 188.), un polis Huberts Hurkačs (10.), kas ar 5-7, 1-6 atzina dāņa Holgera Rūnes (ATP 18.) pārākumu.

Savukārt nākamo kārtu no izliktajiem tenisistiem sasniedza turnīra piektā rakete Stefans Cicips, kanādietis kanādietis Fēlikss Ožē-Aljasims (8.), spānis Pavlo Karreno Busta (14.) un Frensis Tiafo (16.) no ASV.

Pagājušajā gadā par čempionu kļuva serbs Novaks Džokovičs, kurš finālā ar 4-6, 6-3, 6-3 pieveica Medvedevu.

Parīzes "ATP 1000" turnīrs noslēgsies svētdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu