"Ērkšķus" pamet Zeltīte, kura šovā piedalījās, lai atrastu ceļu uz savu bērnu sirdīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Ceturtdienas, 3. novembra, vakarā noslēgusies kārtējā sociālajā projekta "Caur ērkšķiem uz…" izbalsošana. 

Šoreiz Jānis Bukums ļāva dalībniecēm noteikt, kuru no kolēģēm sūtīt mājās, tiesa ne bez ekspertu – "Boksa akadēmijas" puišu ziņas. Viņiem tika dots galavārds – vai nu piekrist dāmu lēmumam, vai to mainīt, saudzējot vai sūtot kādu no dalībniecēm mājās.

Arī šoreiz balsojumā iezīmējas strikta koalīcija, visas kā viena nosauca Zeltītes vārdu.

Savu izvēli dalībnieces pamatoja ar to, ka pēc skata košā dāma esot pazaudējusi dzirksti un pēdējā laikā kļuvusi gaužām nemanāma. Bukums gan aizrādīja, ka dāmas balso, nemaz nedomājot, taču, tā kā arī eksperti piekrita šim vērtējumam, pēc vērtīgu balvu biruma no projekta izstājās Zeltīte.

"Kas tev notika? Tāda sajūta, ka vienā brīdī it kā gaismas izslēdzi! Novēlu tev nepadoties un “neslēgt visas lampas ārā”! Neesi tikai pasīvs novērotājs, kurš visu noliedz, bet ņem aktīvu dalību dzīvē," Zeltītei vēlēja Bukums.

Uz projektu Zeltīte bija nākusi, lai atrastu ceļu uz savu bērnu sirdīm, kuri viņu par mammu vairs neuzrunā.

Zeltīte ir 35 gadus veca sieviete no Rīgas. Viņa ir bijusī alkoholiķe, kuras pusaugu bērni viņu jau sen nesauc par mammu. Cietusi no vardarbīgām attiecībām un dzīvi graujošas atkarības. Šobrīd ir laimīga jaunās attiecībās un sapņo par vēl vienu bērniņu. Cer atjaunot saikni ar jaunāko meitu un kļūt par manikīra meistari. "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces Lāsmas jaunākā māsa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu