Armaņeva tomēr tiek pie darba Saeimā - kļuvusi par Šlesera jaunākā palīdzi (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/maija_armaneva

Influencere Maija Armaņeva kopā ar Ričardu Šleseru 14. Saeimas vēlēšanās startēja no partijas "Latvija pirmajā vietā", bet parlamentā netika. Darbs Saeimā tomēr negāja gar degunu, viņa tikusi jauna amata - deputāta palīdze.

Viņai gan šobrīd pienākas tā dēvētais mīkstais mandāts. Viņa paskaidro: "Ja nu kāds deputāts noliks mandātu vai kāds no deputātiem aizies augstāk par ministru, es esmu nākamā, kas kļūs par deputāti, jo no Rīgas mums iet četri deputāti, bet es paliku piektā.

Tikmēr es darbošos tepat Saeimā, jo esmu deputāta palīgs. Lielisks sākums, būs daudz jāmācās un būs iespēja arī palīdzēt.

Kuram ir vairāk darba - deputātam vai deputāta palīgam, to mēs redzēsim."

Viņa "Instagram" profilā nu sevi piesaka: "Google raksta, ka esmu politiķis, bet es teiktu sociāli aktīva pilsone un taisnības cīnītāja." 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 14. Saeimas vēlēšanās labāko rezultātu sasniedza "Jaunā Vienotība" (JV), kura 14. Saeimā ieguvusi 26 mandātus, tai seko Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) ar 16, "Apvienotais saraksts" (AS) ar 15, Nacionālā apvienība (NA) ar 13, "Stabilitātei!" ar 11, "Progresīvie" ar 10 un "Latvija pirmajā vietā" (LPV) ar deviņiem mandātiem.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu